Gæstebog med tryk og eget navn

En gæstebog med tryk og personligt navn

Vi laver gæstebøger med personlighed! Vores gæstebøger er lavet med et personligt tryk udenpå, så det netop passer til jeres bryllup. Gæstebøgerne er af høj kvalitet direkte fra vores leverandør. Herefter personliggøres de med et folietryk udenpå efter dine ønsker.

Gæstebog til Bryllup – En personlig gave til dig selv

Med en gæstebog til bryllup kommer dine gæster med personlige hilsner fra hjertet og direkte til dig. Mange vil finde det inspirerende at skrive noget til jer, som man måske ikke siger til hinanden i en travl og stresset hverdag. Dine gæster kan nu skrive i jeres gæstebog til brylluppet og du får glæden af at læse dem bagefter og resten af livet.

Gå ikke glip af de små ting og modtag de fineste lykønskninger i jeres fælles gæstebog til bryllup

Med en gæstebog kan du lave et lille bord med en blomsterdekoration, måske et engangskamera og en velkomstdrink, hvor dine gæster kan gratulere jer og skrive en personlig hilsen. Det er utroligt populært og til de fleste bryllupsfester idag ligger også en gæstebog til bryllup. Med vores gæstebog til bryllup får dine gæster i hvert fald rig mulighed for at udfylde med de allersmukkeste hilsner på lækkert papir i god kvalitet.
En gæstebog er en ganske særlig gave – og så er den til dig selv!
Gæstebogen er blevet mere og mere populært op igennem de seneste 10 år. Med gæstebogen skaber du en dimension imellem dig og dine gæster, som ikke eksisterer til hverdag og med det udtalte ord. Med en behagelig pen og i det flotteste tøj, kan dine gæster nu skrible ned, alt det, man ikke får sagt. Gratulering, en lille hilsen og måske endda nogle ord om jeres venskab er kun gisninger om, hvad dine gæster kaster sig ud i I jeres gæstebog.