Julekugler med tryk og navn i smukke farver

Se vores unikke og personliggjorte julekugler med tryk. Hos os finder du et bredt udvalg af både farver, skrifttyper, skriftfarver til gode priser. Vi går ind for god kvalitet og ikke mindst billige priser på julekugler med tryk. Skab den helt rette julestemning derhjemme med unikt og personliggjort julepynt.

 

Få navn på julekuglen – en julekugle med dit eget tryk

Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå på dine julekugler. Indtast blot det navn eller den tekst, som du ønsker tryk på julekuglen. Nu kan du pynte op med personliggjort julepynt i hele hjemmet og på juletræet.

Vores julekugler med navn er populære i juletiden til pynt i hjemmet

Julekuglerne i glas er 8cm i diameter. Vi arbejder udelukkende med julekugler i glas og det må siges at være de absolut flotteste, når vi snakker æstetik og udseende.

Vi har forsøgt at fotografere vores julekugler med navne på bedste vis, så farverne gengives så præcist som muligt.

Navne på julekugler laves med påsat folie – på den måde, kan du vælge nøjagtigt den skriftfarve, som du ønsker.

Vi afsender dine julekugler så hurtigt, som overhovedet muligt!

I juletiden har vi rigtigt mange bestillinger på julekugler, men vi bestræber os på, så hurtigt som muligt, at sende dine kugler afsted, så du også kan få den rette julestemning derhjemme.
Vi er vi en virksomhed, der udelukkende laver personliggjorte julekugler, pynt til festen og til hjemmet og derfor skal alle varerne altså produceres og håndteres af os selv.

Køb dine unikke og billige julekugler med navn lige her.

Køb personliggjort julepynt i træ, akryl og læder

Se vores kæmpestore udvalg af personliggjort julepynt i de smukkes materialer lige her på shoppen.
VI ELSKER at PERSONLIGGØRE artikler til boligen, festen og ikke mindst den dejlige juletid. Derfor har vi lavet en kollektion af julepynt, som netop er til dig, der elsker julen og de mennesker, du har omkring dig.

Unik julepynt med dit eget navn

Iblandt vores store kollektion af personliggjort julepynt, finder du bl.a. julekugler med navn, julepynt til juletræet med navn eller tekst, servietringe og pynt til boligen i den skønne december-tid.

Vi bruger kun de bedste materialer

Vores julepynt er i samme stil, som resten af vores produktsortiment; nemlig i træ, læder og akryl. Disse materialer er nemme at arbejde med under de rettet forhold og er både bæredygtige og smukke. Æstetisk arbejder vi med julepynt i gode råvarer, der ikke er forarbejdet mere end højst nødvendigt. Det skaber en god linje sammen med vores grønne og bæredygtige emballage, der specifikt er indkøbt for at skåne miljøet så meget som muligt. Om vi kan kalde vores julepynt bæredygtigt, er op til dig – men vi har gjort vores for, at den julepynt, som vi tilbyder, belaster miljøet så lidt som overhovedet muligt.

Bæredygtig julepynt bliver mere og mere en trend, som vi ønsker at efterleve i vores webshop og produktion.

julekugle med navn