Læs mere om vores varer i kategorien Bestik og tilbehør

Livet er for kort til kedeligt bestik

Derfor har vi, hos Verksted, sørget for at du kan øge detaljegraden endnu mere til din næste fest, med disse smukke gafler og skeer i stål. Hos Verksted mener vi ikke at der findes for små detaljer. Vi vil skabe detaljer, der til sammen udgør fester, som huskes. Vores nye bestik er en smuk måde at fuldende borddækningen på.

Bestik til fest – og hverdag

Sæt fut under hverdagen med de farverige kagegafler og skeer med donuts. De er en sjov detalje i borddækningen, og vil med garanti bringe et smil på læben hos store og små.
Til fest, er vores bestik oplagt til at fuldende borddækningen, men kan også bruges som et festligt indslag på buffeten eller på kagebordet.

God stil og godt humør

Hos Verksted vil vi være leverandører af god stil og godt humør.
Vi er glade for at være med til at skabe fuldendte og gennemførte fester. Og mindst lige så glade for, at præge dit hjem med udtryksfuldt og smukt interiør. Vi har altid fingeren på pulsen. Med dette skønne bestik er det let at bringe personlighed ind i din indretning.

Indret med humor

Én af de største boligtrends disse år er humor. Slet og ret. Når du indretter med lune og selvironi skaber du et personligt hjem, som man får lyst til at gå på opdagelse i. I Skandinavien har vi tradition for at indrette os jordnært og fornuftsbaseret, uden for mange farver. Netop derfor har trenden vundet indpas. Smukke farver og anderledes former og strukturer gør sig nemlig godt på det relativt blanke lærred. Med en humørfyldt og slet ironisk tilgang til din indretning, viser du hvem du er.