Læs mere om vores varer i kategorien Håndklæder

Skab et eksotisk look med hammam håndklæder

Med hammam håndklæder behøver du ikke kun drømme om følelsen af at gå i spa – hver dag.
Med vores hammam håndklæder er det muligt, på overskuelig vis, at bringe en eksotisk og luksuriøs stemning ind på badeværelset. Hammam håndklæderne stammer oprindeligt fra Tyrkiet, hvor de blev brugt i de sagnomspundne tyrkiske bade.
Håndklæderne kommer i mange forskellige farver og mønstre, så det er let at skabe den helt rette stemning på dit badeværelse – hvad enten du er til farver eller et mere neutralt udryk.

Gå glad i bad med Hammam håndklæder

Det er tæt på umuligt ikke at blive i godt humør, af de smukke hammam håndklæder. Hos os kommer de både i lysende farver, og i rolige nedtonede nuancer.
Derfor behøver du ikke at gå på kompromis med din stil, når du skal vælge håndklæder næste gang. Vi har helt sikkert et til dig.

Hammam – god stil på stranden. Og mange andre steder

Hos Verksted er vi vilde med hammam håndklædernes alsidighed. Hammam håndklæderne er dejligt store, men bestemt ikke tunge. Vævningen, der baserer sig på traditionsrige håndværksmetoder, og er femstillet i 100 % naturlig bomuld, gør hammam håndklæderne oplagte til mange formål. De fylder nemlig ganske lidt. Derfor er håndklæderne oplagte til ferien eller strandturen. De fylder minimalt i tasken, tørrer hurtigt og pga. vævningen er de lette at ryste fri fra sand.

Saml hjørnerne i nakken, slå en knude og brug hammam håndklæderne som praktisk og elegant strandkjole. – Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænsen.

Hammam håndklæder er hverdagsluksus – og en oplagt gaveide

Ønsker brudeparret sig håndklæder? Kom ønsket i møde, og overrask dem samtidig med den luksuriøse udgave. Hammam håndklæderne er oplagte gaveideer, fordi deres stemningsfulde udtryk gør dem til udsmykning i sig selv.
Hos Verksted har vi et stort udvalg. Derfor er det nemt at finde hammam håndklæder, der passer ind i den heldige modtagers stil og farvepræferencer.