Læs mere om vores varer i kategorien Tæpper

Skab et eksotisk look med hammam tæpper

Med hammam tæpper behøver du ikke kun drømme om følelsen af at gå i spa – hver dag.
Med vores hammam tæpper er det muligt, på overskuelig vis, at bringe en eksotisk og luksuriøs stemning ind på badeværelset, i stuen eller på stranden. Hammam tæpperne stammer oprindeligt fra Tyrkiet, hvor de blev brugt i de sagnomspundne tyrkiske bade.
Tæpperne kommer i mange forskellige farver og mønstre, så det er let at skabe den helt rette stemning – hvad enten du er til farver eller et mere neutralt udryk.

Det er tæt på umuligt ikke at blive i godt humør, af de smukke hammam tæpper. Hos os kommer de både i lysende farver, og i rolige nedtonede nuancer.
Derfor behøver du ikke at gå på kompromis med din stil, når du skal vælge hammam tæpper næste gang. Vi har helt sikkert et til dig.

Hammam – god stil på stranden. Og mange andre steder

Hos Verksted er vi vilde med hammam hammamtæppernes alsidighed. Hammam tæpperne er dejligt store, men bestemt ikke tunge. Vævningen, der baserer sig på traditionsrige håndværksmetoder, og er femstillet i 100 % naturlig bomuld, gør hammam tæpperne oplagte til mange formål. De fylder nemlig ganske lidt. Derfor er tæpperne oplagte til ferien eller strandturen. De fylder minimalt i tasken, tørrer hurtigt og pga. vævningen er de lette at ryste fri fra sand.

Saml hjørnerne i nakken, slå en knude og brug hammam tæpperne som praktisk og elegant strandkjole. – Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænsen.

Hammam tæpper er hverdagsluksus – og en oplagt gaveide

Ønsker brudeparret sig tæpper eller håndklæder? Kom ønsket i møde, og overrask dem samtidig med den luksuriøse udgave. Hammamtæpperne er oplagte gaveideer, fordi deres stemningsfulde udtryk gør dem til udsmykning i sig selv.
Hos Verksted har vi et stort udvalg. Derfor er det nemt at finde hammam tæpper, der passer ind i den heldige modtagers stil og farvepræferencer.