Stearinlys i lange baner

Her finder du vores store udvalg i stearinlys og lysestager. Fælles for vores sterinlys er det gode håndværk og unikke design. I vores menu herunder navigerer du let imellem de mange forskellige slags. 

Snoede stearinlys – twistede stearinlys – tofarvede stearinlys – prikkede stearinlys – stearinlys i alle farver

2 lyyyys på et booord

Men hvorfor nøjes?
Skab din helt personlige stil ved at sammensætte twistede stearinlys, prikkede stearinlys, 2 farvede og stribede stearinlys på din helt egen måde. Skab et farvetema for et nedtonet og harmonisk udtryk, eller giv den gas med alle de farver og former, du drømmer om.
Skal du holde fest er det oplagt, at vælge 2 stearinlys, der komplimenterer din fests farvetema. Det er detaljerne der gør forskellen, og vores stearinlys er prikken over i’et.

Skab personlighed i dit hjem med snoede stearinlys og 2-farvede stearinlys – i alskens farver

De er alle steder. De snoede, prikkede, stribede og 2 farvede stearinlys. Og vi har dem også. Vores farvede stearinlys er lavet i samarbejde med Ladens Lys og er håndværk, når det er allerbedst. Farvede, snoede, prikkede og stribede stearinlys er blandt de største trends indenfor interiør, og det med rette. Stearinlysene bidrager med et overraskende og humoristisk udtryk til indretningen, og kan gøre det samme til din næste fest.

Dét er stearinlys anno 2021.

Stearinlys – lige til at spise.

Man får næsten lyst til at spise dem. Men det kan vi nu alligevel ikke anbefale. Stearinlysene, som både fås i twistede, snoede, prikkede, 2 farvede og stribede varianter, er næsten som det rene bland-selv-slik. Vælg dine yndlings, og bliv glad, når du ser hvad de bidrager med, til din indretning. Lysene er lavet af 100 % ren stearin, og der kommer løbende flere kollektioner. Så hold øje.

Snoede stearinlys – Et ægte 80’er comeback.

Er du én af dem, der har sunget med på ”Like a virgin”, trukket i den afsyrede denimbuks og svoret til blondehandsker og skulderpuder, så vil du nok genkende dem som et fænomen med en del år på bagen. Nu er de tilbage. De snoede stearinlys er super hotte lige nu. Faktisk er 80’er- klassikeren, de snoede stearinlys, blandt de allerstørste trends indenfor interiør netop nu.

2-farvede stearinlys, twistede stearinlys, prikkede stearinlys eller stribede stearinlys? Bare vælg din favorit!