Læs mere om vores varer i kategorien Bordnumre

Bordnumre forener dine gæster og viser dem flot til rette ved bordet

Vores flotte personliggjorte bordnumre til festen fås i forskellige størrelser og designs. Vi giver dig et udvalg af unik bordpynt til den store fest og du vælger helt selv, hvad dine bordnumre skal indeholde.
Vi laver bordnumre i træ og akryl efter dine ønsker og laserskærer selv vores produkter specielt til dig.

Unik bordpynt til den store fest med unikke og personliggjorte bordnumre til bryllupsfesten

Hvem elsker ikke en perfekt aften, hvor man kan mærke, at der er gjort lidt ekstra ud af det hele. Giv dine gæster en oplevelse af perfektion med vores bordnumre til bryllup, der udskæres eller printes med dine informationer.

Høj kvalitet af materialer til dine bordnumre

Med vores egen produktion af vores produkter, har vi hele tiden mulighed for at kvalitetstjekke og korrigere dine produkter, allerede mens de produceres. Vi afsender kun noget, som er helt og aldeles perfekt!
Den gode kvalitet går vi højt op i. Vores træ og akryl er ekstra holdbart, samlingerne imellem laserskæringerne er gjort større og mange foranstaltninger tages, når vi skal sikre, at dine bordnumre til brylluppet eller konfirmationen ser rigtige ud. Selvom vi laver billige bordnumre til festen i træ og akryl, så giver vi dig landets bedste kvalitet.

Personliggjorte bordnumre til fest i træ eller akryl

Vi er kreative og elsker at lave bordnumre i træ og akryl netop efter din smag. Vi specialproducerer alle vores  bordnumre helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du ønsker og drømmer om. Vi pakker vores produkter nænsomt og sørger for, at de kommer sikkert frem. Selvom store maskiner producerer og skærer dine bordnumre, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. De laves i træ eller akryl og er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

Bæredygtig bryllupspynt – vores bordnumre hører også herunder!

Vi er meget opmærksomme på, at vores numre til bordene i alle materialer er produceret bæredygtigt og af så grønne løsninger som muligt. Derfor producerer vi dem selv og vælger selv vores træ og akryl. På den måde, har vi nemlig hele tiden hånd i hanke med, at vi bidrager til et grønt miljø med bæredygtige materialer.

Vores pakkematerialer er ligeledes grønne og af genbrugspap og fyld. Vores bæredygtighed er vi meget opmærksomme på hele tiden at optimere, når det er muligt. Vi har stigende efterspørgsel på bæredygtigt festpynt og vores kunder vælger os fordi, at vi tager ansvar for miljøet.