Jul og glade dage

Personlig julepynt og fantastiske gaveideer. For alle dem, der gerne vil noget unikt. 
Forelsk dig i vores store udvalg herunder. 

Stearinlys til jul – stearinlys til juledekoration

Julen er en hyggelig tid – gør den til noget særligt med vores unikke julelys i ren stearin

Skab din helt personlige stil ved at sammensætte twistede stearinlys, prikkede stearinlys, 2 farvede og stribede stearinlys på din helt egen måde i julen. Skab et farvetema for et nedtonet og harmonisk udtryk, eller giv den gas med alle de farver og former, du drømmer om.
Med vores stearinlys til jul kan du få nøjagtigt det udtryk, som du ønsker. Vi producerer nemlig selv vores julelys i alle størrelser og former.

Skab personlighed i dit hjem med julelys i personlige farver og former

De er alle steder. De snoede, prikkede, stribede og 2 farvede stearinlys til jul. Og vi har dem også. Vores farvede stearinlys er lavet i samarbejde med Ladens Lys og er håndværk, når det er allerbedst. Farvede, snoede, prikkede og stribede julestearinlys er blandt de største trends indenfor interiør, og det med rette. Julelysene bidrager med et overraskende og humoristisk udtryk til julepynten og indbyder til hygge. Ligeledes er de personlige og unikke – ikke 2 er ens. Kan du godt lide personlig julepynt som vores julelys, så er vores personlige julekugler med navn måske også noget for dig?

Dét er stearinlys anno 2021.

Stearinlys til Jul – lige til at spise.

Man får næsten lyst til at spise dem. Men det kan vi nu alligevel ikke anbefale. Stearinlysene, som både fås i twistede, snoede, prikkede, 2 farvede og stribede varianter, er næsten som det rene bland-selv-slik. Vælg dine yndlings, og bliv glad, når du ser hvad de bidrager med, til din indretning. Lysene er lavet af 100 % ren stearin, og der kommer løbende flere kollektioner. Så hold øje.

Snoede stearinlys til jul – Et ægte 80’er comeback.

Er du én af dem, der har sunget med på ”Like a virgin”, trukket i den afsyrede denimbuks og svoret til blondehandsker og skulderpuder, så vil du nok genkende dem som et fænomen med en del år på bagen. Nu er de tilbage. De snoede stearinlys er super hotte lige nu – også til jul. Faktisk er 80’er- klassikeren, de snoede stearinlys, blandt de allerstørste trends indenfor interiør netop nu også resten af året.

2-farvede stearinlys, twistede stearinlys, prikkede stearinlys eller stribede stearinlys? Bare vælg din favorit imellem vores flotte julelys. Er du interesseret i endnu flere farver af stearinlys, så kan du finde dem allesammen lige her