Milepælskort, Design selv

Milepælskort, Design selv

Milepælskort, Design selv

DKK 250,00

Design selv en pakke med 15 fine milepælsbrikker med præcis de tekster du ønsker. Tag fine billeder med milepælskortene og skab en fotomontage, der viser barnet vokse og gro. Brikkerne kan også sagtens leges og bygges med. Design præcis de brikker du har brug for – vi producere og sender dem afsted lynhurtigt

Der kan indtastes 15 forskellige design. Adskilt hvert design med et komma
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Design selv en pakke med kort

Har du brug for din helt egen pakke med milepælskort?

Måske skal de laves på et specielt sprog eller måske har du bare brug for nogle helt unikke tekster. Hvad end du står og mangler – så kan vi lave det.

Vi har lavet denne pakke med 15 selvvalgte milepælskort til kun 200 kr. Du vælger blot hvilket design du ønsker, og indtaster herefter 15 tekster. VI designer og producere dine unikke milepælskort og sender afsted til dig.

Milepælsskortene måler ca. 10 cm i diameter og er lavet af 3 mm birkefiner. Kortene kommer i en flot og enkel stofpose.

Milepælskort til livets begivenheder med småbørn er populært iblandt børnefamilier og med disse flotte graverede milepælskort i træ, kan du nemt lave flotte billeder af den lille ny, for at vise omverdenen, hvad I har skabt. Milepælskortene er flot udformet i træ og og med en diameter på knap 10cm, får du nogle let læselige og flotte milepælskort, som de færreste har set før. Med vores unikke design på milepælskortene får du et flot produkt, som er ganske nøje lavet med sans for god kvalitet. Vi glæder os til at levere milepælskort i træ direkte til døren hos jer.

Produktionstid