Så er jeg her, Brik

Så er jeg her, Brik

Så er jeg her, Brik

kr. 85,00

Når en lille ny melder sin ankomst til familien vil vi gerne dele det med alle dem vi har kær. Derfor har vi designet den perfekte brik til formålet. Med teksten; Så er jeg her! kan i offentliggøre det første billede af baby, navne, dato, vægt og længde. Brikken er perfekt til at hænge på børneværelset efterfølgende eller inkludere i barnets bog. Brikken måler 15 cm i diameter og kommer i forskellige designs.

Indtast ønsket tekst her

Beskrivelse

En stor nyhed

Har i en stor nyhed i gerne vil dele med familien og venner? Brug vores smukke Så er jeg her brik til netop dette formål. Tag et fint billede hvor baby holder brikken, lig den frem på bordet med et sæt tøj og et scanningsbillede. Mulighederne er mange – men vil med garanti vække stor begejstring og være et smukt minde til fremtiden.

Når den lille ny endelig er her

I har ventet længe på den store dag – det samme har de mennesker i har omkring jer. At blive forældre er kæmpe stort – uanset hvor mange gange man gør det. Og kærligheden og stoltheden over den lille ny, er ulige noget andet. Skab et smukt minde ud af det som du kan gemme til evig tid. Brikken er skåret i 3 mm bambus og graveres med teksten Så er jeg her, samt navn, dato, vægt og højde. Herefter kan du nemt selv skrive babys data ind. Det fåes i flere forskellige designs og laves unikt til dig ved bestilling. Tag evt. brikken med til fødslen og udfyld den når baby har meldt sin ankomst

 Brikken måler ø 15 cm
 Brikken skæres og graveres i 3 mm bambus
 Som standard trykkes teksten som vist på billedet

 

OBS! Vi anbefaler at skrive på brikken med en “tør” tusch eller pen. Vælges en for våd pen, vil blækket løbet i træets åre.

Match med vores milepælskort

Vi tilbyder flere forskellige designs på vores Så er jeg her brikker. Alle designs matcher vores milepælskort som er perfekte til at forevige babys videre færd i livet.

Produktionstid