Vi ses til..., Brik

Vi ses til..., Brik

Vi ses til..., Brik

DKK 85,00

Står du og skal annoncere en graviditet? Brug vores smukke Vi ses til … brik og tag billeder til sociale medier, bedsteforældre og andre du ønsker at dele den store nyhed med. Brikken måler 15 cm i diameter og kommer i forskellige designs.

Beskrivelse

En stor nyhed

Har i en stor nyhed i gerne vil dele med familien og venner? Brug vores smukke graviditets annoncerings brik til netop dette formål. Tag et fint billede hvor i holder brikken, lig den frem på bordet med et sæt tøj og et scanningsbillede. Mulighederne er mange – men vil med garanti vække stor begejstring og være et smukt minde til fremtiden.

Annoncering af graviditet

At annoncere en graviditet er en kæmpe ting, hvadend det er er første, anden eller måske femte gang du gør det. Skab et smukt minde ud af det som du kan gemme til evig tid. Brikken er skåret i 3 mm birkefiner og graveres med teksten Vi ses til ….. Det fåes i flere forskellige designs og laves unikt til dig ved bestilling.

 Brikken måler ø 15 cm
 Brikken skæres og graveres i 3 mm birkefiner
 Som standard trykkes teksten; Vi ses til…

Match med vores milepælskort

Vi tilbyder flere forskellige designs på vores Vi ses til … brikker. Alle designs matcher vores milepælskort som er perfekte når baby kommer til verden.

Produktionstid