Wall stickers, Støvet mix

Wall stickers, Støvet mix

Wall stickers, Støvet mix

DKK 65,00

Giv børneværelset eller festen et ekstra pift med disse hyggelige og smukke wall stickers i støvede farver. Sættet indeholder 72 runde prikker i Ø 3,5 cm. der nemt kan klistres på vægge eller andre overflader.

Beskrivelse

Pift væggene op uden maling

Har du lyst til at friske væggene op, men ikke klar til at tage penslen eller tapetet frem? Vi har løsningen! Dette flotte sæt med 72 prikker i en elegant støvet farvepalette vil pynte i alle hjem.

Monteringen er nem og lige til – og vil uden tvivl skabe en hyggelig stemning på værelset. Du kan nemt og hurtigt fjerne dem igen når i ikke ønsker dem mere!

Nordisk børneindretning

Hvis du tænker på at skabe et børnesoveværelse i nordisk stil, finder ud alt hvad du søger efter her hos Verksted. Den nordiske stil byder på rene linjer, smukke farver og god kvalitet. Alle egenskaber som kendetegner Verksted. Og disse smukke wall stikkers i elegante og støvede nuancer er helt perfekte dertil. Vi elsker børneværelser i nordisk stil. Farverne, udsmykningen og materialerne er perfekte til at skabe et varmt, behageligt og indbydende miljø hvor der er plads til leg og udfoldelse.

 Pakken indeholder 72 klistermærker på ark
 Hver prik måler ca. Ø 3,5 cm

OBS! Wallstickers sidder bedst på fast på helt glatte overflader. Jo mere ujævn overfladen er, des svære har de ved at sidde godt fast. Vi kan derfor ikke garantere et godt resultat, hvis de sættes op på fx savsmuldstapet.

Produktionstid