Hammam håndklæde, Pastel grøn

Hammam håndklæde, Pastel grøn

Hammam håndklæde, Pastel grøn

DKK 175,00

Store og bløde håndvævede håndklæder i 100% bomuld. Vores hammam håndklæde måler hele 100×180 cm og er blød og luftig – lige til at putte sig i. Håndklædet er vævet efter ægte tyrkiske traditioner i det smukkeste mønster med elegant fryser i enderne. Håndklædet kan bruges på badeværelset, som halstørklæde, på strandturen eller lige hvor du ønsker. Det er nemt at vaske, tørre hurtigt og holder længe.

Beskrivelse

Håndlavede håndklæder efter gamle traditioner

Et hammam håndklæde er et tyndt, vævet håndklæde som oprindeligt blev brugt i tyrkisk bad – en hammam. Håndklædet er stort men fylder ikke meget, hvilket giver det rigtig mange anvendelsesmuligheder. De store hammam håndklæder kan snildt vikles omring kroppen og bruges på stranden. De er ligeledes perfekte på badeværelset, til baby og børn, som sjal eller halstørklæde eller noget helt andet.
Alle tæpper og håndklæder er håndvævede af 100% bomuld.

  Håndklæderne vejer ca. 350 g.
  Håndklæderne måler ca. 100×180 cm.
  Håndvævede af 100% naturlig bomuld

Vi gør opmærksom på at mål og farver er vejlednede. Da dette produkt er håndlavet kan størrelsen variere med få centimenter. Ligeledes kan farvegengivelsen være afvigende grundet lyssætning, skærmopløsning mm.

Hammam

Hammam er en betegnelse for tekstiler vævet efter gamle traditioner. Vores hammam tæpper og håndklæder er vævet af 100% naturligt bomuld. Traditionelle hammam vævninger er lette og luftige, hvilket gør at selv de helt store tæpper ikke fylder særlig meget. Det er blandt andet også dette der gør både hammam tæpper og håndklæder ideelle til strandturen, da sand nemt rystes ud af dem og de har en hurtig tørretid. Vores hammam produkter er lavet med stor respekt for det traditionelle tyrkiske håndværk, og står for håndlavede produkter af højeste kvalitet. Vores designer har udvalgt det bedste bomuld og håndvæver alle vores hammam produkter. Efterfølgende bliver enderne snoet eller flettet for den perfekte finish.

Et produkt med mange anvendelsesmuligheder

Noget af det bedste ved vores hammam håndklæder, er alsidigheden. Håndklæderne er så store og lette, at der er rig mulighed for at bruge dem mange steder. De er perfekte at tage med på ferien, da de fylder meget lidt i kufferten, tørre hurtigt og er bløde og lette. Håndklæderne kan ligeledes bruges når vejret kalder på en strandtur i Danmark eller en picnic i haven. Flere af vores kunder bruger også de store flotte håndklæder som duge, da de har et let nordisk og stilrent udtryk. Så mulighederne er mange. Køb lækre hammam håndklæder til dig selv eller giv det som en smuk gave. Vores store håndvævede hammam håndklæder er meget populære som blandt andet bryllupsgave.

Se også vores store udvalg af hammam tæpper, og lad stilen gå igen, gennem hele hjemmet. På grund af det lette udtryk passer vores hammam produkter ind i de fleste hjem – hvadenten man er til farverig boho stil eller nordisk elegance.

Vaskeanvisning

  • Det anbefales at vaske håndklæderne inden brug
  • Hvis du vil sikre dig maksimal sugeevne, så lig dine håndklæder i iskoldt vand i 24 timer inden første vask
  • håndklæderne kan vaskes på 30-40 grader
  • Vi anbefaler ikke tørretumling – håndklæderne tørre lynhurtigt på stativ
  • Anvend ikke skyllemiddel

Produktionstid