Skak krus, rød

Skak krus, rød

Skak krus, rød

DKK 325,00

Elsker du en god stor kop kaffe? Eller hvad med en kop grøn the? Nyd din yndlings drik i vores unikke og finurlige krus. Slut med kedelige krus – vi har et nyt og spændende krus til hver dag i ugen!

Hver kop er unik, da de er håndlavet og derfor er der ikke to kopper som er ens. Da alle vores kopper er håndlavede kan der fremkomme længere levering på disse. Kontakt os evt. for forventet leveringstid

Beskrivelse

Unik keramik fra Verksted

En god kop kaffe, the eller kakao smager lidt bedre når den serveres i vores unikke kopper. Vi har valgt et let og legende udtryk der passer i alle slags hjem – lige fra farverig, boho inspireret indretning til en mere stringent, minimalistisk stil.

Vi bruger alle sammen både krus og kopper i hjemmet såvel som på arbejdet – så hvorfor ikke gøre det til en ekstra stor fornøjelse ved at vælge smukke krus?

Håndværk af højeste kvalitet

Hos Verksted er håndværk og kvalitet kernen i vores produkter. Dette giver et smukt, gennemarbejdet og finurligt krus som tåler opvaskemaskine og dagligt brug.

God kvalitet

Alle kopper er unikke i glasering og maling

Tåler både opvasker, mikrobølgeovn og ovn

Krusene kan rumme ca. 330 ml væske

Vi gør opmærksom på at billederne er vejledende. Farve, glasering og form kan variere fra det viste billede, da hvert eneste produkt er håndlavet.

Unikke produkter

Da hvert eneste produkt i vores keramik serie er håndlavet, er der ikke to kopper der er 100% ens. Dette giver et unikt produkt hver gang og er netop det, der gør keramikken så smuk. Alle vores farver og former matcher på tværs af produkterne. Der er også rig mulighed for at kombinere vores farver for et mere legende og udfordrende udtryk.

Produktionstid