Enhjørning, Smykkeskål

Enhjørning, Smykkeskål

Enhjørning, Smykkeskål

DKK 75,00

Sød og elegant enhjørning smykkeskål til det eventyrlystne hjem. Denne fine smykkeskål kan bruges som smykkeholder, nøgleholder, til badeværelset eller børneværelset. Eller blot til udsmykning.

12 på lager

Beskrivelse

Unik keramik fra Verksted

Keramik er efterhånden en fast del af alle hjem. Her hos Verksted har vi et stort udvalg af forskellige slags keramik, så der er noget til en hver smag.
Vi har både noget til det farverige univers, boho inspireret og helt frem til den mest minimalistiske stil.

Disse enhjørning smykkeskåle kan bruges af hvem som helst, og hvor som helst. Det er kun din fantasi som sætter grænser.

Enhjørning smykkeskålen kan bruges til det meste i dit hjem, og sætter et personligt aftryk.

Unikt håndværk af højeste kvalitet

Her hos Verksted går håndværk og kvalitet hånd i hånd. Vi elsker unikke produkter med lidt kant, som er med til at give dit hjem den personlighed du ønsker.

Enhjørning smykkeskålen er lavet i porcelæn

Skålen måler 10×10 cm og er omkring 8,5 cm i højden

Selve skålen er hvid, samt enhjørninghovedet. Dens fine horn er belagt med guldbelægning. Det er med til at give et blankt og enkelt udtryk.

Produkter med kant til hjemmet

Dette produkt er med til, at give dit hjem den kant du ønsker uden at det bliver for meget. En simpel udsmykning som hverken er for meget eller for lidt.

Disse unikke smykkeskåle er er ikke de eneste ting som Verksted har, som kan give dit hjem den kant du ønsker. Vi har også et stort udvalg inden for lysestager, lys, vaser og meget mere. Og du er sikker på at modtage de bedste produkter, når du handler ved Verksted.dk.

Produktionstid