Flamingo, Smykkeskål

Flamingo, Smykkeskål

Flamingo, Smykkeskål

DKK 75,00

Flamingo smykkeskål som passer perfekt ind i det pastelfarvet hjem. Denne unikke smykkeskål kan bruges af alle og af folk i alle aldre. Den er tidsløs, giver liv og farve til det rolige hjem. Så ønsker du dig rolige farver i dit hjem, så er denne skål perfekt til dig. Hvem kunne ikke godt bruge en fancy flamingo i deres hjem?

18 på lager

Beskrivelse

Keramik behøver ikke være kedeligt

Keramik er blevet en stor del af danskernes hjem, og oftest ligner det meget hinanden. Men her hos Verksted er vi ikke bange for, at satse på det farverige univers, hvilket også kommer til udtryk ved denne smykkeskål. En blanding af pastellyserød og pastelgrøn komplimentere hinanden godt, og giver liv til dit hjem. Med dette produkt er der mulighed for, at give liv til hvert et rum i hjemmet, da den besidder mange muligheder.

Vores flamingo smykkeskål er lige så dekorativ, som den er brugbar!

Det handler om håndværk og kvalitet

Som nævnt tidligere, så går vi meget op i kvaliteten på vores produkter her hos Verksted. Alle produkter er nøje velovervejet, og dette produkt er ikke en undtagelse.

Vores fine flamingo smykkeskål er lavet i porcelæn

Den måler 11×10 cm og er 10 cm i højden

Den er i den fineste lyserøde og grønne pastelfarve, hvilket giver liv til hjemmet. Om det så enten er på badeværelset, gangen eller om det er på børneværelset, så passer den ind!

Dyk ned i et kreativt univers

På Verksted.dk kan du dykke langt ned i et kreativt univers. Her arbejder vi nemlig med kreative produkter, som skiller sig ud fra mængden. Fordi her hos Verksted er vi ikke som alle andre.
Vores flamingo smykkeskål er en nyt skud på stammen, og vi elsker på den måde som den kan bruges på. Og derfor elsker vi at dele vores produkter med jer!

Produktionstid