Kat, Smykkeskål

Kat, Smykkeskål

Kat, Smykkeskål

DKK 75,00

Sjov og enkel smykkeskål med kat. Fin smykkeskål med kat, som passer perfekt ind i det katte-entusiastiske hjem. Smykkeskålen kan bruges til et hav af muligheder. Smykkeskål, nøgleholder, til at opbevarer hårelastikker og hårnåle på badeværelset.. Kunne også bruges til godbider til hjemmets kat.

6 på lager

Beskrivelse

Unik keramik fra Verksted

Keramik er blevet en eftertragtede del af moderne indretning. Derfor har vi hos Verksted et stort udvalg af smukt, humoristisk og personlig keramik til alle hjem. Vi har valgt et let, nordisk udtryk der passer i alle slags hjem – lige fra farverig, boho inspireret indretning til en mere stringent, minimalistisk stil.

Vælg sjove keramik smykkeskåle til dine smykker, små snacks, ringe, sæber, salt mm. Disse fine smykkeskåle har rigtig mange anvendelsesmuligheder.

Hånd i hånd med kvalitet

Grunden til at du skal vælge produkter fra Verksted er, fordi her er der tænkt over den kvalitet vi ønsker at sende ud til vores kunder. Vi kræser om vores produkter, og sørger for at vælge de mest unikke og kvalitetsbevidste ting til dig.

Smykkeskålen med katten er lavet af porcelæn

Denne fine skål måler 10×10 cm og 9,5 cm i højden

Selve skålen er hvid, og figuren på katten er belagt med sølvbelægning. Det er med til at give den et stilfuldt look.

Sæt pris på det skæve look

Hos Verksted er vi ikke bange for, at sætte pris på det skæve look. Og det kommer i sær til syne med vores katte smykkeskål. Det er lidt et atypisk produkt, men vi synes det passer så godt ind i vores univers, hvor der skal være plads til at udfolde sig kreativt på flere forskellige måder.
Smykkeskålen ville kunne passe perfekt ind på det enkelte pige- eller drengeværelse. Eller hos moren der bare elsker katte, og synes den er fin og sjov! Det er ikke det eneste skæve produkt vi ligger inde med. Vi har også en rigtigt fin enhjørning skål og en farverig smykkeskål med en flamingo.

 

Produktionstid