Smykkeskål, Gul

Smykkeskål, Gul

Smykkeskål, Gul

DKK 80,00

Hånddrejede keramik smykkeskål i en smuk gul glasering. Hele vores keramik serie er hånddrejet i stentøjsler og glaseret med fødevaregodkendt glasur. Dette giver en smuk, gennemarbejdet og robust smykkeskål som tåler opvaskemaskine og dagligt brug. Brug vores lille smykkeskål til ringe, sæber, salt eller lignende. Da hvert eneste produkt i vores keramik serie er hånddrejet og glaseret, er der ikke to smykkeskåle der er 100% ens.

Beskrivelse

Unik keramik fra Verksted

Keramik er blevet en eftertragtede del af moderne indretning. Derfor har vi hos Verksted designet en serie af smukke, hånddrejede keramik skåle i moderne og unikke farver. Vi har valgt et let, nordisk udtryk der passer i alle slags hjem – lige fra farverig, boho inspireret indretning til en mere stringent, minimalistisk stil.

Vælg smukke keramik smykkeskåle til dine smykker, små snacks, ringe, sæber, salt mm. Disse fine smykkeskåle har rigtig mange anvendelsesmuligheder.

Håndværk af højeste kvalitet

Hos Verksted er håndværk og kvalitet kernen i vores produkter. Derfor er hele vores keramik serie hånddrejet i stentøjsler og glaseret med fødevaregodkendt glasur. Dette giver et smukt, gennemarbejdet og robust produkt som tåler opvaskemaskine og dagligt brug.

 Smykkeskålene er hånddrejede af stentøjsler
 Der anvendes fødevaregodkendt glasering
 Alt vores keramik kan tåle frost og opvaskemaskine
 Skålene er ca. Ø7,5 cm. 

Vi gør opmærksom på at billederne er vejledende. Farve, glasering og form kan variere fra det viste billede, da hvert eneste produkt er håndlavet.

Unikke produkter

Da hvert eneste produkt i vores keramik serie er hånddrejet og glaseret, er der ikke to smykkeskåle der er 100% ens. Dette giver et unikt produkt hver gang og er netop det, der gør keramikken så smuk. Alle vores farver og former matcher på tværs af produkterne. Du kan derfor trygt vælge både krus, skåle og tallerkner i gul og vide at de passer sammen. Der er også rig mulighed for at kombinere vores farver for et mere legende og udfordrende udtryk.

Produktionstid