Bodyvase, Guld

Bodyvase, Guld

Bodyvase, Guld

DKK 100,00

Hyld kvindekroppen med disse elegante vaser i keramik og porcelæn. vær samtidig sikker på at skabe et solidt statement i dit hjem. Kropsvaserne kommer i 3 farver; Guld, beige og off white. Vaserne måler 16 cm i højden, og er 7,5 cm bredde.
Vores bodyvaser er håndmalede i overfladen, hvilket skaber det helt perfekte uperfekte udtryk. Mat og lækkert.

44 på lager

Beskrivelse

Understreg din personlige stil med udtryksfulde bodyvaser

Er du ikke bange for at skille dig ud? Heller ikke i din indretning? Så pryd dit hjem med disse elegante og organiske kropsvaser.
Vasernes matte udtryk er en perfekt kontrast til en elegant frisk buket, eller en romantisk tørret version. Uanset hvad, skaber bodyvaserne det perfekte fundament, for et personligt udtryk i dit hjem.

Skab smukke stilleben med skulpturelle kropsvaser

Vores smukke kropsvaser er små skulpturer i sig selv, og er derfor helt oplagte til små udstillinger i dit hjem. Mix de smukke bodyvaser med lysestager, glas, lys og vaser i forskellige højder, former og farver, og opnå masser af personlighed. Opnå nemt din egen stil ved at vælge din foretrukne farve – guld, beige eller off white, og sammensæt med ting, du i forvejen holder af.

Hyld kvindekroppen med bodyvaser i 3 smukke farver

Skab præcis det udtryk, du ønsker i dit hjem, ved at vælge en kropsvase i præcis den farve, du bedst kan lide. Skab et afdæmpet look med vaserne i beige eller offwhite, eller gå all in med en smuk vase i guld. Bodyvasernes størrelse på 16 cm i højden og 7, 5 cm i bredden gør det nemt, at bruge vaserne de fleste steder. Brug den som et overraskende indslag i mellem bøgerne på reolen, skab personlighed på middagsbordet eller opgradér badeværelset, hvor den smukke bodyvase vil være en smuk detalje.

Produktionstid