Snoede stearinlys, Pastelgrøn

Snoede stearinlys, Pastelgrøn

Snoede stearinlys, Pastelgrøn

DKK 35,00

Hånddyppede stearinlys med snoning i skønne farver. Vi sælger vores snoede lys enkeltvis, så du kan kombinere dem med vores store lysudvalg. Stearinlysene har en brændetid på ca. 15 timer og måler hele 35 cm i højden. Et elegant og smukt lys til alle typer indretning. Vores snoede stearinlys er lavet af de bedste råvare, der sikre et smukt lys med en ren brænding

Beskrivelse

Indret dit hjem med smukke snoede stearinlys

Snoede stearinlys er både smukke, elegante og trendy. Snoede stearinlys er et klassisk lys der aldrig går af mode. Vi har opgraderet det klassiske hvide lys og har nu et stort udvalg af smukke farver. Med vores store sortiment af farverige snoede stearinlys er der noget for enhver indretningsstil, hvadenten du er til afdæmpede nordiske farver eller farverig pastelindretning. Vores mange smukke snoede stearinlys kan med fordel mixes med vores stage lys, twistede lys og tofarvede lys. På den måde kan du skabe farvekoordinerede opstillinger med forskellige lys og lysestager eller gå en mere modig vej og mix mellem alle vores flotte farver.
Lys er mere end bare lys!

Stagelys af højeste kvalitet

Alle vores snoede stearinlys er hånddyppede af 100% ægte gennemfarvet parafin stearin af høj kvalitet. De er herefter håndsnoede med stor nænsomhed. Dette sikre en ren brænding og et smukt lys hver gang. Lysene er slanke og høje og passer i små diskrete stager såvel som mere voluminøse og markante stager. Lysene har en lang brændtid, så du kan nyde dem i mange, mange timer.

 Lysene måler 35 cm i højden og 2,2 cm i diamater
 Lysene er lavet af 100% ren stearin
 Lysene har en brændtid på ca. 15 timer

Her får du altså nogle helt unikke og smukke lys, som kan bruges til enhver fest eller som en del af indretningen der hjemme. Kombiner de smukke lys med flotte stager og skab hygge og personlighed i dit hjem. Ved at kombinere vores snoede stearinlys med for eksempel de slanke kertelys, kan du skabe et dynamisk og levende udtryk og stearinlys kan på den måde blive et helt kunstnerisk element i indretningen.

Stort farveudvalg

Hos Verksted føre vi et stort farveudvalg af stearinlys som kan kombineres på kryds og tværs. Så vores øvrige farveudvalg og mange forskellige designs her. 

Skal du bruge mange lys til en fest eller et arrangement – eller søger du en helt bestemt farve? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi udvide løbende vores farveudvalg og vi har mulighed for at skaffe mange fine farver hjem.

Verksted x Ladens Lys

Hos Verksted forhandler og distribuerer vi stearinlys fra Ladens Lys, eksklusivt som de eneste i Danmark. Køb de snoede stearinlys og lad dem pynte i hjemmet eller kontakt os for en forhandleraftale. Hos Verksted fører vi, ligesom vores snoede stearinlys, et bredt udvalg af specialfremstillede og håndlavede varer, som måske kan bruges i din butik eller webshop.

Alle vores snoede stearinlys laves eksklusivt til Verksted af Ladens Lys. Her er der fokus på at producere stearinlys af højeste kvalitet med moderne og sjove twists, der følger tidens trends. Hvert enkelt stearinlys er unikt og håndlavet, og du finder således ikke to der er ens.

Følg med på instagram hos Verksted og Ladens Lys, for at se flere tofarvede stearinlys, stagelys og meget mere.

Produktionstid