Stagelys, Pastelrosa

Stagelys, Pastelrosa

Stagelys, Pastelrosa

DKK 30,00

Smukke, klassiske, hånddyppede stagelys i gennemfarvet stearin af højeste kvalitet. De høje og elegante stagelys gør sig smukt sammen med vores øvrige store lysudvalg. Disse pastelrosa stagelys er smukke i enhver indretning. Lysene brænder i ca. 15 timer og sælges parvis

Beskrivelse

Indret dit hjem med smukke stearinlys

Stagelys er et klassisk lys der aldrig går af mode. Vi har opgraderet det klassiske hvide lys og har nu et stort udvalg af smukke farver. Med vores store sortiment af farverige stagelys er der noget for enhver indretningsstil, hvadenten du er til afdæmpede nordiske farver eller farverig pastelindretning. Vores mange smukke stagelys kan med fordel mixes med vores snoede lys, twistede lys og tofarvede lys. På den måde kan du skabe farvekoordinerede opstillinger med forskellige lys og lysestager eller gå en mere modig vej og mix mellem alle vores flotte farver.
Lys er mere end bare lys!

Stagelys af højeste kvalitet

Alle vores stagelys er hånddyppede af 100% ægte gennemfarvet parafin stearin af høj kvalitet. Dette sikre en ren brænding og et smukt lys hver gang. Lysene er slanke og høje og passer i små diskrete stager såvel som mere voluminøse og markante stager. Lysene har en lang brændtid, så du kan nyde dem i mange, mange timer.

 Lysene måler 35 cm i højden og 2,2 cm i diamater
 Lysene er lavet af 100% ren stearin
 Lysene har en brændtid på ca. 15 timer

Her får du altså nogle helt unikke og smukke lys, som kan bruges til enhver fest eller som en del af indretningen der hjemme. Kombiner de smukke lys med flotte stager og skab hygge og personlighed i dit hjem. Ved at kombinere vores klassiske stagelys med for eksempel de slanke kertelys, kan du skabe et dynamisk og levende udtryk og stearinlys kan på den måde blive te helt kunstnerisk element i indretningen.

Stort farveudvalg

Hos Verksted føre vi et stort farveudvalg af stearinlys som kan kombineres på kryds og tværs. Så vores øvrige farveudvalg og mange forskellige designs her. 

Skal du bruge mange lys til en fest eller et arrangement – eller søger du en helt bestemt farve? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi udvide løbende vores farveudvalg og vi har mulighed for at skaffe mange fine farver hjem.

Produktionstid