Marguerit, Figurlys

Marguerit, Figurlys

Marguerit, Figurlys

DKK 45,00

Livet er for kort til kedelige lys og hos Verksted er der rig mulighed for at pifte hjemmet op med vores store udvalg af figurlys i mange former og farver. Vores Margueritlys er elegante og unikke

Beskrivelse

2 lyyyys på et booord

Men hvorfor nøjes?
Skab din helt personlige stil ved at sammensætte vores figurlys med twistede stearinlys, prikkede stearinlys, 2 farvede og stribede stearinlys på din helt egen måde. Skab et farvetema for et nedtonet og harmonisk udtryk, eller giv den gas med alle de farver og former, du drømmer om.
Skal du holde fest er det oplagt, at vælge 2 stearinlys, der komplimenterer din fests farvetema. Det er detaljerne der gør forskellen, og vores stearinlys er prikken over i’et.

Skab personlighed i dit hjem med snoede stearinlys og 2-farvede stearinlys – i alskens farver

De er alle steder. De snoede, prikkede, stribede og 2 farvede stearinlys. Og vi har dem også. Vores farvede stearinlys bliver produceret i vores eget værksted og er håndværk, når det er allerbedst. Farvede, snoede, prikkede og stribede stearinlys er blandt de største trends indenfor interiør, og det med rette. Stearinlysene bidrager med et overraskende og humoristisk udtryk til indretningen, og kan gøre det samme til din næste fest.

Dét er stearinlys anno 2021.

Stearinlys – lige til at spise.

Man får næsten lyst til at spise dem. Men det kan vi nu alligevel ikke anbefale. Stearinlysene, som fåes i mange former og farver, er næsten som det rene bland-selv-slik. Vælg dine yndlings, og bliv glad, når du ser hvad de bidrager med, til din indretning. Der kommer løbende flere kollektioner. Så hold øje.

Alle vores figurlys er håndstøbte og der vil derfor være variation i form, finish og farve. Alle lys er lavet af stearin og paraffin.

Brugsanvisning

Vi anbefaler at anvende vores figurlys som et dekorativt lys. Hvis lyset er tændt, skal du placere det på en varmesikker overflade, hvor smeltet voks kan samles. Lysene opbevares utilgængeligt for børn. Efterlad aldrig tændte lys uden opsyn. Vi anbefaler at du lader dit figurlys være tændt en time den første gang og max to timer efterfølgende ad gangen. På den måde vil den bevare sin form bedst muligt.

Produktionstid