Glaskupler, 2 stk.

Glaskupler, 2 stk.

Glaskupler, 2 stk.

DKK 80,00

Smukke og elegante glaskupler med ophængsøje. Perfekte til festlige lejligheder eller som del af indretningen. Dekorer dem med stearinlys, smukke blomster og elegante grene. Hæng mange op sammen eller brug dem som enkle elementer.

Beskrivelse

Perfekt hyggestemning

Smukke kupler i klar glas med hul, flad bund og ophængsøje – perfekte til stearinlys og blomster. Glaskuplerne er enkle i sit udtryk og er rigtig gode til at skabe den perfekte hyggestemning. Glaskuplerne kan f.eks. hæng på grenene i haven til havefesten for en smuk aften med stearinlys, eller bruges som en del af indretningen. der hjemme. De måler 10 cm og ophængnings snor følger ikke med. Her kan du f.eks. bruge vores smukke bånd der kommer i 7 forskellige farver

Slip kreativiteten løs

Der er et udtal af kreative muligheder med vores smukke glaskupler. De kan hænges op som de er, med et simpelt fyrfadslys i. De kan kombineres flere samme med smukke ophængssnore og dekoreres med blomster og grene. Glaskuplerne er også perfekte som små udstillingsmontres til f.eks. små pyntegenstande til årets højtider; jul, påske mm. Glaskuplerne kan bruges til festlige lejligheder eller som en del af indretningen.

 Indeholder 2 stk.
 Kuplerne er lavet af klar glas
 Kuplerne måler 10 cm.
 Kuplerne er velegnet til stearinlys. I kuglen er der et lille hul, hvor varmen kan sive ud

Produktionstid