Grøn, Lysestage

Grøn, Lysestage

Grøn, Lysestage

DKK 90,00

Smukke lys kræver smukke stager! Skab det perfekte match mellem vores kæmpe udvalg af tofarvede og twistede lys og vores smukke stager. Mix og match mellem de forskellige farver for et legende og personligt udtryk

Hver enkelt holder er håndlavet og pudset. Alle lysestagerne er unikke og farve og mønster kan varierer. Der kan desuden fremkomme små uperfektheder og luftbobler som gør netop din lysestage helt perfekt uperfekt.

Mål: 5 x 8,5 cm. Prisen er pr. stk.

Beskrivelse

Smukke lys kræver smukke lysestager

… og det kan vi heldigvis hjælpe med!
Vi fører hos Verksted et særlig udvalgt sortiment af smukke, unikke og personlige lysestager, som komplimenterer og forkæler dine lys præcis som de fortjener. Disse farverige lysestager passer helt perfekte til vores kæmpe udvalg af tofarvede og twistede stearinlys.

Skab et farvetema for et nedtonet og harmonisk udtryk, eller giv den gas med alle de farver og former, du drømmer om.

Til alle hjem

Det er ingen hemmelighed at farvede og sjove stearinlys er en af tidens helt store boligtrends. Og med rette! For de smukke stearinlys passer ind i alle hjem – uanset om man er til fest og farver eller til mere afdæmpet farvekoordineret indretning. Derfor gør disse smukke og unikke lysestager sig også flot i kombination med smukke lys. Brug dem helt klassisk på bordet eller i vindueskammen. Eller skab elegante opstillinger ved at kombinere flere stager på f.eks. en bakke. Mix og match mellem vores mange farver, for et legende og personligt udtryk eller hold det mere enkelt med ensfarvede lysestager. Ligegyldigt hvad du er til, så har vi lysestagerne til dig!

Ægte håndværk

Alle vores farvede lysestager er håndlavet og håndslebne på dansk værksted. Her er kælet for hvert enkelt produkt og bæredygtighed er i højsæde. Her gåes der ikke på kompromis med hverken kvalitet, æstetik eller bæredygtighed – det kalder vi ægte håndværk!

Produktionstid