Lilla/grøn lysestage

Lilla/grøn lysestage

Lilla/grøn lysestage

DKK 75,00

Er du til friske og lyse farver, så er denne lysestage perfekt til dig! Denne lilla og grønne lysestage kommer i de lækreste klare farver, og har en vintage-feeling over sig. De er håndlavet og malet, hvilket også gør at ikke en lysestage er ens. Passer perfekt ind i det uperfekte hjem!

Beskrivelse

Smukke lys kræver smukke stager

Her hos Verksted har vi et stort udvalg af smukke og unikke lysestager. Vi vil gerne hjælpe dig med, at gøre dit hjem mere personligt. Derfor har vi lysestager som forkæler både dit hjem og dine lys.
Denne lysestage passer perfekt sammen med et helt enkelt lys, twistede lys eller vores udvalg af tofarvede lys.

På denne måde her kan du skabe den perfekte farveharmoni i dit hjem!

Plads i alle hjem

Lys og stager er noget vi alle har i vores hjem. Så derfor er der altid plads til mere hygge. Farvede lys og lysestager er en af de helt store boligtrends, og er en af de trends der er kommet for at blive. Så her hos Verksted er vi ikke bange for, at træde ud over de grænser og prøve kræfter med det farverige univers.

Den lilla/grøn lysestage kan sættes på festens bord, som pynt på en lille skænk eller som flot og farverig udsmykning i din vindueskam. Der er også rig mulighed for, at mixe stagen med andre stager og lys for at få et legende og personligt udtryk i dit hjem.

Og er du ikke til de friske farver, så frygt ej, vi har lysestagen som passer til dig!

Ægte håndværk og kvalitet

Denne lysestage er håndlavede, og derfor er de også håndmalede. Det vil sige, at der er ikke en lysestage som er ens, og den er har sine små uperfektheder.

Den lilla/grøn lysestage er 9×2,5 cm

Håndmalede og håndlavede hvilket gør hver enkel stage unik

Passer til alle standard lys

Hos Verksted går vi ind for kvalitet og det håndværk der bliver lagt i det, og derfor har vi lige præcis valgt denne lysestage!
Verksted gør opmærksom på at billederne er vejledende. Farve, glasering og form kan variere en smule fra det viste billede, da hvert eneste produkt er håndlavet.

Produktionstid