Lyspakke, I am blue

Lyspakke, I am blue

Lyspakke, I am blue

DKK 180,00

Har du også svært ved at beslutte dig? Det har vi også! Derfor har vi lavet disse lyspakker i forskellige farve-temaer. Pakkerne indeholder tofarvet, twistede og prikket lys. Så der er noget til en hver smag i alle pakker! Her ser du vores blå-pakke, som passer godt til dig som gerne vil have lidt farve ind i hverdagen.

Pssssssssst.. Hver pakke indeholder en overraskelse, når du bestiller!

 

Vi gør opmærksom på, at pakkerne kan variere fra billederne. Men vi sikre dig, at vi holder os inde for farveskalaen.

Beskrivelse

Indret dit hjem med vores lyspakker

Mix og match dit hjem med vores lyspakker. Vi har samlet vores mest populære lys i pakker til jer, hvor vi holder os indenfor et bestemt farvetema i hver pakke. Der er lidt for en hver smag i vores lyspakker, da de kommer med almindelig kronelys og twistede lys også.

Pakken som du der her, der har vi valgt at gå med et blåt farvetema. Denne pakke passer godt til dig, som gerne vil have lidt farver ind i din hverdag, og udsmykke dit hjem med hygge. Lysene passer også ned i den lysestage, som du ikke vil fjerne opmærksomheden fra!

Stearinlys af høj kvalitet

Vores twistede lys er lakeret stearin og de flerfarvede er af mat dyppet stearin. Dette er med til at sikre et elegant og smukt lys hver gang.

Lysene måler 21 cm i højden og 2,2 cm i diameter

De twistede lys har en brændetid på ca. 5 timer

De tofarvede lys som medfølger i denne pakke kommer fra et samarbejde med Ladens Lys, og er derfor håndlavet og af 100% ægte stearin af høj kvalitet.

Lysene måler 20 cm i højden

Lavet af 100% ren stearin

De tofarvede lys har en brændetid på 6-8 timer

Her er der plads til at kunne nyde dine smukke lys i mange timer!

Verksted x Ladens Lys

Som de eneste i Danmark er Verksted det sted som forhandler Ladens Lys. Da alle lys bliver hånddyppet, så finder du derfor ikke et lys som ligner et andet. Hvert lys har sin charme, og den charme synes vi ikke du skal snydes for i dit hjem! Ladens Lys hjælper os med at lave lys som følger de trends, som du har brug for i dit hjem. Hop ind og tjek vores store udvalg ud, og forelsk dig i dem ligeså meget som vi har gjort!

Produktionstid