Pastel Mix, tofarvet stearinlys

Pastel Mix, tofarvet stearinlys

Pastel Mix, tofarvet stearinlys

DKK 30,00

Håndlavede, tofarvede lys fra Verksted x Ladens Lys i smukke nuancer. Lysene passer perfekt til alle hjem, lige fra den stringente nordiske indretning til den farverige pastel.
Alle lys er håndlavede af de reneste materialer og hvert lys er helt unikt. Lysene måler 20 cm i højden og har en brændtid på 6-8 timer. Prisen er pr. stk.

Beskrivelse

Indret dit hjem med tofarvede stearinlys

Tofarvede stearinlys er en af tidens hotteste interiør trends pt. Og med god rette. Med vores store sortiment af tofarvede stearinlys er der noget for enhver indretningsstil, hvadenten du er til afdæmpede nordiske farver eller farverig pastelindretning. De tofarvede stearinlys kan med fordel mixes med vores snoede lys, twistede lys og kertelys. Skab farvekoordinerede opstillinger med forskellige lys og lysestager eller gå en mere modig vej og mix mellem alle vores flotte farver.
Lys er mere end bare lys!

Tofarvede sterinlyslys af høj kvalitet

De tofarvede stearinlys fra Ladens Lys er håndlavede af 100% ægte stearin af høj kvalitet. Hvert enkelt lys hånddyppes i det valgte farvetema, hvilket skaber et unikt lys hver eneste gang. De tofarvede lys fåes i mange forskellige farvekombinationer og vi kommer løbende med nye kollektioner.

 Lysene måler 20 cm i højden og passer i de fleste lysestager
 Lysene er lavet af 100% ren stearin
 Lysene har em brændtid på 6-8 timer

Tofarvede stearinlys forhandles eksklusivt ved Verksted

Hos Verksted forhandler og distribuerer vi tofarvede lys fra Ladens Lys, eksklusivt som de eneste i Danmark. Køb de tofarvede stearinlys og lad dem pynte i hjemmet eller kontakt os for en forhandleraftale. Hos Verksted fører vi, ligesom vores tofarvede stearinlys, et bredt udvalg af specialfremstillede og håndlavede varer, som måske kan bruges i din butik eller webshop.

Verksted x Ladens Lys

Alle vores tofarvede stearinlys laves eksklusivt til Verksted af Ladens Lys. Her er der fokus på at producere stearinlys af højeste kvalitet med moderne og sjove twists, der følger tidens trends. Hvert enkelt stearinlys er unikt og håndlavet, og du finder således ikke to der er ens.

Følg med på instagram hos Verksted og Ladens Lys, for at se flere tofarvede stearinlys, snoede stearinlys og meget mere.

Produktionstid