Twistede lys, Grøn mix

Twistede lys, Grøn mix

Twistede lys, Grøn mix

DKK 45,00

Sjove og moderne twistede lys i mange smukke farver. Indret med vores unikke twistede lys og skab en spændende nordisk indretning. De twistede lys kommer i mange flotte farver som blandt andet denne flerfarvede lilla mix. Lysene brænder i ca. 5 timer og sælges parvis

Beskrivelse

Indret dit hjem med sjove twistede stearinlys

Twistede og snoede lys er et moderne take på de klassiske stearinlys. De er sjove, legesyge og utrolig dekorative i den moderne indretning. De twistede lys kommer i et væld af farver – både ensfarvede og flerfarvede. Med vores store sortiment af farverige lys er der noget for enhver indretningsstil, hvadenten du er til afdæmpede nordiske farver eller farverig pastelindretning. Vores mange smukke twistede kan med fordel mixes med vores snoede lys, kertelys og tofarvede lys. På den måde kan du skabe farvekoordinerede opstillinger med forskellige lys og lysestager eller gå en mere modig vej og mix mellem alle vores flotte farver.
Lys er mere end bare lys!

Twistede lys med personlighed

De ensfarvede twistede lys er produceret af lakeret stearin og de flerfarvede af mat, dyppet stearin. Dette sikre et elegant udtryk og et smukt lys hver gang. Lysene passer i små diskrete stager såvel som mere voluminøse og markante stager. Lysene har en fin brændtid, så du kan nyde dem i mange timer.

 Lysene måler 21 cm i højden og 2,2 cm i diamater
 Lysene har en brændtid på ca. 5 timer

Her får du altså nogle helt unikke og smukke lys, som kan bruges til enhver fest eller som en del af indretningen der hjemme. Kombiner de smukke lys med flotte stager og skab hygge og personlighed i dit hjem. Ved at kombinere vores twistede lys med for eksempel de slanke kertelys, kan du skabe et dynamisk og levende udtryk og stearinlys kan på den måde blive et helt kunstnerisk element i indretningen.

Stort farveudvalg

Hos Verksted føre vi et stort farveudvalg af stearinlys som kan kombineres på kryds og tværs. Så vores øvrige farveudvalg og mange forskellige designs her. 

Skal du bruge mange lys til en fest eller et arrangement – eller søger du en helt bestemt farve? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi udvide løbende vores farveudvalg og vi har mulighed for at skaffe mange fine farver hjem.

Produktionstid