Coaster, Træ

Coaster, Træ

Coaster, Træ

DKK 35,00

Coasters i træ til drinks, pynt, bordkort eller lige hvad i kunne tænke jer. Tryk op til 3 linjer med tekst og få denne eksklusive opdækning til jeres fest.

Se forskellige skrifttyper klik her...

DKK 0,00
  • Options Price: DKK 0,00
  • Product Price: DKK 35,00
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Pift baren op med Coasters lavet i træ og efter dine ønsker

Flotte unikke coaster i træ til bryllupsfesten, fødselsdagen eller firmafesten. Perfekt til borddækning eller i baren og kan også bruges som navneskilt.
Skab nogle utroligt flotte rammer med unikke coasters til glas og drinks. Brug coasters som bordkort eller som reklamebrikker og vis dine gæster eller kunder, hvad du er gjort af.
Du kan bruge dine som en del af din opdækning på bordet ved hverenkel plads. På den måde kan du også bruge dine coasters som bordkort eller skrive en dato, få trykt et firmanavn eller logo eller noget helt tredje. Du kan også bruge disse flotte coasters til receptionen eller i baren om aftenen.

Der er et utal af muligheder, når det kommer til teksten på coasteren. Få trykt til hver gæst og få skrevet firmanavn, brudeparrets navn(e), konfirmandens eller fødselarens navn(e) på. Du kan også skrive en dato eller et fælles efternavn. Mulighederne er uendelige. Der kan trykkes op til 3 linjer med tekst.

  Diameter på 9cm. og tykkelse 3mm.
  Vi gør opmærksom på, at vores Coaster i træ godt kan have en lidt brændt lugt. Dette forsvinder imidlertidig når produkterne pakkes ud og får luft.
  Har du set noget, som ikke er i vores sortiment? Vi specialdesigner og producerer gerne for dig helt unikt. Det er billigt og vi hjælper dig med den helt rette løsning.

Vores coasters afsendes i 100% bæredygtigt emballage og vi genbruger al vores fyld i papkasserne, således vi sparer miljøet mindst muligt. Med vores store salg af bryllupspynt tænker vi meget over genanvendelighed – også når vi sælger coasters i træ til din fest.

Produktionstid