3-i-1, Tricolour

3-i-1, Tricolour

3-i-1, Tricolour

DKK 35,00

Vores papirsserie Tricolour er netop landet med dette flotte design, hvor du har bordkort, drikkelse og menukort samlet på et sted. Alle kortene er samlet i det ene hjørne med en lille nitte, så det er nemt at bladre igennem og så der er styr på kortene.

Beskrivelse

Papirsserien der opfylder alle dine behov!

Hos Verksted har vi designet en papirsserie der dækker alle dine behov i ét produkt! Vores papirsserie Tricolour kommer i naturpapir, hvilket vil sige det er miljøvenligt og har en smuk struktur med en nistret overflade.
Tricolour er en serie i rolige farver, og har en minimalistisk udtryk. Du kan selv være med til at designe, hvad der skal stå på kortene og hvad for nogle elementer du ønsker de skal indgå. Med denne papirsserie får du et roligt udtryk til din fest, og gør tingene nemt og overskueligt for dig selv, men også for dine gæster.

Papir i høj kvalitet og miljøvenligt

Hos Verksted ønsker vi den bedste kvalitet for vores kunder, og for vores miljø. Derfor arbejder vi med papir i høj kvalitet, og så miljøvenligt som muligt. Vores Tricolour papirsserie er lavet i:

Naturpapir, som er struktureret og med en nistret overflade

Miljøvenligt

Kortene måler: 

Forreste: 58 mm. bred og 77 mm. høj

Midterste: 78 mm. bred og 140 mm. høj

Bagerste: 98 mm. bred og 168 mm. høj

Du vil modtage en mail med et udkast, hvorefter vi har brug for din godkendelse, så vi kan kan sætte dit ønske i produktion!

Skab det flotteste miljø med denne papirsserie, og skriv til os hvis du har spørgsmål til noget omkring design og muligheder, så sidder vi altid klar til at hjælpe.

Ønsker du at give dine gæster wow-effekten?

Vil du gerne give dine gæster wow-effekten, når de træder ind til din fest? Vi har alt hvad du skal bruge for, at opnå denne effekt! Mange glemmer ofte de mest simple ting, som får din fest til at hænge sammen. Det kan være noget så simpelt som et velkomstskilt, når dine gæster træder ind i selskabslokalet, eller bordplan over hvor dine gæster skal sidde henne. Selv den mindste detalje kan være med til at give din fest den røde tråd, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Ved du ikke helt hvad du skal bruge, eller hvad du skal gøre, så skriv en besked eller mail til os, så guider vi dig gerne igennem det hele! Vi hjælper også gerne med at designe og vise dig alle de muligheder vi har!

Produktionstid