Bordkort, Maskiner

Bordkort, Maskiner

Bordkort, Maskiner

DKK 20,00

Pynt op til børnefødselsdagen med Verksteds maskiner tema!
Her får du udskåret pynt af højeste kvalitet tilpasset og personliggjort til dit barns fødselsdag. Maskiner bordkortene tager udgangspunkt i de største og sejeste maskiner. Alt pynten kan gemmes efter festen og gæsterne kan få deres bordkort med hjem, eller i kan bruge dem som en hyggelig aktivitet til festen hvor i pynter dem. Ønsker du at gøre fødselsdagen ekstra personlig – så tilbyder vi at putte navne på bordkortene

HUSK AT LIGGE SAMMEN ANTAL BORDKORT I KURVEN SOM DET ANTAL NAVNE DU SKRIVER

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Eksklusivt bordkort med maskiner tema

Skal i holde børnefødselsdag og leder i efter et alternativ til engangspynt? Så er i kommet til det rigtige sted. Hos Verksted har vi designet en hel serie af sjove og flotte bordkort med forskellige temaer. Alle indeholder de pynt af højeste kvalitet tilpasset og personliggjort til dit barn! Vælg et mere bæredygtig alternativ til traditionel engangspynt, og nyd at kunne bruge de fine ting i hjemmet og til kreative projekter. Med vores flotte bordkort får du ligeledes mulighed for at give alle gæsterne en gave med hjem. Giv bordet et ekstra touch og få graveret gæsternes navne på maskiner bordkortene. Bordkortene kan også bruges til en hyggelig kreativ aktivitet til festen med lidt tuscher, glimmer eller maling, da de er udskåret i birkefiner der egner sig godt til kreativ pyntning.

Fokus på detaljerne

Vi har designet disse maskiner bordkort med et særligt øje for detaljerne. Vi har taget nogle af de største og sejeste maskiner, så du kan skabe den helt rigtige stemning for fødselaren og gæsterne. Hver gæst får et fint bordkort, udskåret som seje maskiner.

Skal maskin temaet køres helt ud? Så kan bordet pyntes med seje redskaber og skilte. Kagen eller borddekorationen kan få selskab af en smukt udskåret kagetop med fødselarens navn, alder og en lille figur. Vi har masser af tema pynt som du kan mixe lige som du vil. Vi laver også fine gavemærker med udskårede figurer – perfekt til gaveposer med søde sager eller gaveæsker med legetøj.

Vi gør opmærksom på at skrifttypen ikke kan ændres. Vi udvælger tilfældigt mellem de viste figurer. Bestiller du flere mixer vi mellem dem.

Produktionstid