Bordkort, Skovens dyr

Bordkort, Skovens dyr

Bordkort, Skovens dyr

kr. 10,00

Smukke bordkortdesigns i støvet natur look med vores Skovens Dyr tema. Bordkortene er trykt på 200g helt unikt, genanvendeligt papir af højeste kvalitet. En særlig serie af papirdesigns i et naturligt men eksklusivt look. Naturpapiret har et let nistret og mat udtryk. Søde bordkort til barnedåb, børnefødselsdag eller en fest med et legende tema.

Farvegengivelsen kan variere fra de viste billeder pga. lyssætning og skærmindstillinger

HUSK AT LIGGE SAMME ANTAL BORDKORT I KURVEN SOM DET ANTAL NAVNE DU SKRIVER

Beskrivelse

Søde og hyggelige bordkort til barnedåb, konfirmation, børnefødselsdag eller noget helt andet

Med vores flotte bordkort til fest får du et gennemgående og hyggeligt look til opdækningen. Lad alle gæsterne få et unikt og smukt bordkort, der med garanti vil imponere. Bordkortet kan nemt bruges i enhver opdækning og er lavet i et tidsløst design. Bordkort til konfirmation – Bordkort til fødselsdag – Bordkort til barnedåb: mulighederne er mange og vi leverer til alle festtyper, private som erhverv.

Bordkort til festen skaber stemning og atmosfære

Vi elsker vores kunder – og vores kunder elsker vores produkter. Vi specialproducerer alle vores bordkort helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du har bedt os om. Vi pakker vores bordkort nænsomt og sørger for, at de ikke kan komme noget til under fragten. Selvom store maskiner trykker og udskærer dine bordkort til bryllup, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores produkter er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

 Bordkortene måler 8x8cm.

Vi laver meget andet end bordkort til barnedåb – se vores store udvalg i eksklusive festartikler til, konfirmationer, bryllup og firmafester. Langt de fleste af vores produkter kan bruges til alle festtyper og passer ind i enhver opdækning.

Udover vores bordkort, kan du tage et kig på vores smukke bordkort i akryl og bordkort i træ.
Kombinér eksempelvis bordkort til konfirmation med vores bordnumre, skilte, coasters, drinkspinde og sikre dig den røde tråd gennem festen, der giver det sidste touch. Vi udvikler konstant nye produkt og du vil løbende kunne finde nye varer på vores hjemmeside. Nye kort til bryllup, konfirmation og barnedåb. Nye skilte til vielsen. Måske endda også nye caketoppers og drinkspinde. Men én ting er sikkert – vi udvikler os hele tiden, for at kunne imødekomme de behov, som I måtte have til jeres festartikler.

Vi håber, at du vil synes lige så godt om disse bordkort, som os. De er absolut smukke og helt fantastiske som bordkort til konfirmation, bryllup, barnedåb eller firmafest. Kan vi hjælpe dig i din beslutningstage? Så ring eller skriv til os her på hjemmesiden. Rigtig god fornøjelse og held og lykke med jeres forestående festlighed.

Produktionstid