Invitation, Boho

Invitation, Boho

Invitation, Boho

kr. 20,00

Vores smukke Boho invitation til bryllup, invitation til konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller noget helt andet. Skab den perfekte invitation i det smukkeste design. Tilkøb konvolutter eller ekstra sider for den fuldendte oplevelse. Vi sender altid udkast på mail efter bestilling.

Vi gør opmærksom på at den færdige invitation vil blive trykt på struktureret, nistret naturpapir som kan variere i farven – også selvom det ikke fremgår af billederne

Forside

Remove
Printes på bagsiden
  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Smuk invitation til bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb og meget mere

Med vores tidløse Boho design, får du den perfekte invitation til bryllup, konfirmation eller lige den fest du skal holde. Boho dækker over en serie i varme, retro nuancer, med naturlige toner.

Hos Verksted får du den fulde oplevelse og derfor har vi sørget for muligheden for, at dine invitationer får en flot konvolut. Vi har et stort udvalg af konvolutter i mange farver. Her er noget for enhver smag, hvadenten du er til en klassisk cremefarvet, en vovet orange, en stilren sort eller en feminin lyserød.

  Invitationer er i A5 format 14,8×21 cm.
  Der trykkes på begge sider af papiret
  Der anvendes vores 200g genanvendelige naturpapir. En særlig papir i et naturligt men eksklusivt look med et let nistret og mat udtryk
  Alle ekstra sider er i A6 format 14,8×10,5 cm
  Alle invitationer kan leveres med konvolutter. Du kan vælge mellem vores mange smukke farver

Farvegengivelsen kan variere fra de viste billeder pga. lyssætning og skærmindstillinger

Mix og match – vi har tænkt på det hele

Vidste du, at alle vores papirdesigns passer sammen på skrifttyper og formater? På den måde kan du frit mixe og matche elementerne fra de forskellige serier og stadig opretholde den røde tråd i festen. Hver papirserie kommer desuden med både Save The date kort, invitationer, bordkort, takkekort, menukort og meget mere.

Kombinér de smukke Boho design, eller bryd dem op med f.eks. farvede bordkort fra vores Pergamentlinje. Mulighederne er mange og giver dig alle muligheder for at skabe den perfekte røde tråd i festen.

Vi udvikler konstant nye produkt og du vil løbende kunne finde nye varer på vores hjemmeside. Nye kort til bryllup, konfirmation og barnedåb. Nye skilte til vielsen. Måske endda også nye caketoppers og drinkspinde. Men én ting er sikkert – vi udvikler os hele tiden, for at kunne imødekomme de behov, som I måtte have til jeres festartikler.

  Kan bruges til alle typer af fest
  Vi udformer jeres unikke invitation
  Du modtager et udkast til endelig godkendelse på mail

  Vi pakker vores invitation til bryllup utroligt godt og sikkert. Vi har hurtig levering og vi bestræber os på at trykke dine invitationer inden for 2-3 hverdage, når du har accepteret designet. Du skal altså ikke vente længe på dine varer.

Produktionstid