Invitation, Skovens dyr

Invitation, Skovens dyr

Invitation, Skovens dyr

kr. 20,00

Få designet en smuk og personlig invitation til barnedåb eller navngivning. Invitationen bliver printet på vores bæredygtige naturpapir, som kommer i 8 smukke, støvede farver. Invitationerne er pyntet med vores akvarel malede dyr og elementer fra skoven. Få trykt et fint billede af den lille og tilkøb evt. ekstra sider til ønskelister, vejvisning, menu mm. Tilkøb også en af vores smukke konvolutter for en fuldendt oplevelse.

Vi gør opmærksom på at den færdige invitation vil blive trykt på struktureret, nistret naturpapir som kan variere i farven – også selvom det ikke fremgår af billederne

Forside

Remove
Printes på bagsiden
  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Smuk invitation til barnedåb eller navngivning

Med vores søde og hyggelige Skovens Dyr serie, får du den perfekte invitation til barnedåb. Vi har designet en iøjenfaldende invitation i hele 8 forskellige støvede farver, der passer perfekt til alle fester og som med garanti, vil vække begejstring hos dine gæster, når den kommer frem. Vores invitation til barnedåb er pyntet med de sødeste akvarel illustrationer med afsæt i elementer fra skovens verden.

  Invitationer er i A5 format 14,8×21 cm.
  Der trykkes på begge sider af papiret
  Der anvendes vores 200g genanvendelige naturpapir. En særlig papir i et naturligt men eksklusivt look med et let nistret og mat udtryk
  Alle invitationer kan leveres med konvolutter. Du kan vælge mellem vores mange smukke farver

Farvegengivelsen kan variere fra de viste billeder pga. lyssætning og skærmindstillinger

Mix og match – vi har tænkt på det hele

Vidste du, at alle vores papirdesigns passer sammen på skrifttyper og formater? På den måde kan du frit mixe og matche elementerne fra de forskellige serier og stadig opretholde den røde tråd i festen. Hver papirserie kommer desuden med både invitationer, bordkort, takkekort og meget mere.

Kombinér de smukke Skovens dyr design, eller bryd dem op med f.eks. farvede bordkort fra vores Pergamentlinje. Mulighederne er mange og giver dig alle muligheder for at skabe den perfekte røde tråd i festen.

Vi udvikler konstant nye produkt og du vil løbende kunne finde nye varer på vores hjemmeside. Nye kort til bryllup, konfirmation og barnedåb. Nye skilte til vielsen. Måske endda også nye caketoppers og drinkspinde. Men én ting er sikkert – vi udvikler os hele tiden, for at kunne imødekomme de behov, som I måtte have til jeres festartikler.

  Kan bruges til alle typer af fest
  Vi udformer jeres unikke invitation
  Du modtager et udkast til endelig godkendelse på mail

  Vi pakker vores invitation til bryllup utroligt godt og sikkert. Vi har hurtig levering og vi bestræber os på at trykke dine invitationer inden for 2-3 hverdage, når du har accepteret designet. Du skal altså ikke vente længe på dine varer.

Produktionstid