Invitation, Træ

Invitation, Træ

Invitation, Træ

DKK 45,00

En smuk invitation til bryllup, invitation til konfirmation, barnedåb fødselsdag eller noget helt andet. Skab den perfekte invitation i det smukkeste design med vores uskårede birkefiner. Vi graver præcis den tekst du ønsker og i det design du ønsker. Design din invitation lige nu – mulighed for tilkøb af konvolutter

Beskriv venligst det design du ønsker. Vi fremsender et udkast på mail efter bestilling
Husk at bestille konvolutter
Clear selection
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Smuk invitation til bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb og meget mere

Med vores tidløse trædesign, får du den perfekte invitation til bryllup, konfirmation eller lige den fest du skal holde. Vi har designet en iøjenfaldende invitation udskåret i 3 mm birkefiner, der passer perfekt til alle fester og som med garanti, vil vække begejstring hos dine gæster, når den kommer frem. Vores invitation i træ er ganske enkelt fantastisk.

Hos Verksted får du den fulde oplevelse og derfor har vi sørget for muligheden for, at dine invitationer får en flot konvolut. Vi har et stort udvalg af konvolutter i mange farver. Her er noget for enhver smag, hvadenten du er til en klassisk cremefarvet, en vovet orange, en stilren sort eller en feminin lyserød.

 Invitationer er i A5 format 14,8×21 cm.
 Alle invitationer kan leveres med konvolutter. Du kan vælge mellem vores mange smukke farver

Mix og match – vi har tænkt på det hele

Vidste du, at alle vores designs passer sammen på skrifttyper og formater? På den måde kan du frit mixe og matche elementerne fra de forskellige serier og stadig opretholde den røde tråd i festen. Kombiner f.eks. vores uskårede invitation til bryllup med bordpynt i træ. Lad linjerne gå igen i borddækningen med vores bordkort, bordnumre, menukort og meget mere.

Kombinér de smukke træ designs, eller bryd dem op med f.eks. farvede bordkort fra vores Pergamentlinje. Mulighederne er mange og giver dig alle muligheder for at skabe den perfekte røde tråd i festen.

Vi udvikler konstant nye produkt og du vil løbende kunne finde nye varer på vores hjemmeside. Nye kort til bryllup, konfirmation og barnedåb. Nye skilte til vielsen. Måske endda også nye caketoppers og drinkspinde. Men én ting er sikkert – vi udvikler os hele tiden, for at kunne imødekomme de behov, som I måtte have til jeres festartikler.

 Kan bruges til alle typer af fest
 Vi udformer jeres unikke invitation
 Du modtager et udkast til endelig godkendelse på mail

Produktionstid