Kagetop, Cirkel

Kagetop, Cirkel

Kagetop, Cirkel

kr. 250,00

En fin cirkel, der kan omringe jeres navne, barnets navn eller lige hvad du ønsker. Her er mange forskellige designmuligheder og helt sikkert en der passer perfekt til din kage. Vælg den pynt til kager, der passer ind til din fest.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Pynt til kager til bryllupsfesten – design selv og få det flotteste look!

Til fest hører sig kage. Og til toppen af kagen hører sig en caketopper. Hvorfor ikke pynte kagen med det fineste kagepynt? Pynt til kager er vores speciale og vi laver ud fra dine indtastninger den flotteste kagepynt til netop jeres bryllupskage.

Hos Verksted føre vi et stort sortiment af pynt til kager, der kan tilpasses præcist jeres fest. Her har du mulighed for at få lavet en smukt blomsterkrans med jeres efternavn i. Mulighederne er mange og vi står altid klar til at designe lige det, I ønsker. Få lavet den fineste pynt til kager. Kagetoppen er laserskåret i 3 mm. træ, akryl eller spejl.

 Kagetoppen måler ca. 18 cm. i diameter og kommer på en 7,5 cm. lang pind.
 Størrelsen og udseende på teksten tilpasse efter jeres indtastninger

Vores kagetoppe anvendes til dekoration og er ikke til levnedsmiddelbrug. Produkterne indeholder ikke skadelige stoffer. Vi anbefaler at du vasker akrylprodukterne af i hånden inden brug og eventuelt pakker den del, der er i berøring med det spiselige ind i film.

 

 

Produktionstid