Minitoppers, Regnbue sæt

Minitoppers, Regnbue sæt

Minitoppers, Regnbue sæt

DKK 120,00

Minitopper sæt med 3 minitoppers, udskåret som den sødeste regnbue, ballon og enhjørning – perfekt til børnefødselsdagen. Vores minitoppers er perfekte at kombinere med et udskåret navn, tal eller en af vores andre fine designs.

Beskrivelse

Pynt til kager til børnefødselsdagen

Til fest hører sig kage. Og til toppen af kagen hører sig en caketopper. Hvorfor ikke pynte kagen med det fineste kagepynt? Pynt til kager er vores speciale og vi elsker at gøre kagerne ekstra festlige

Hos Verksted føre vi et stort sortiment af pynt til kager, der kan tilpasses præcist jeres fest. Her har du mulighed for at få lavet den fineste regnbue. Mulighederne er mange og vi står altid klar til at designe lige det, I ønsker. Få lavet den fineste pynt til kager. Kagetoppen er laserskåret i 3 mm. træ

 Kagetoppen måler ca. 12×13 cm
 Sættet indeholder 3 minitoppers; regnbue, ballon og enhjørning
 Regnbuen er skåret i 3 mm birkefiner

Vores kagetoppe anvendes til dekoration og er ikke til levnedsmiddelbrug. Produkterne indeholder ikke skadelige stoffer. Vi anbefaler at du eventuelt pakker den del, der er i berøring med det spiselige ind i film.

Vores helt egne minitoppers

Hos Verksted elsker vi at være kreative. Og derfor har vi designet vores helt egne minitoppers! Minitoppers er mindre end vores traditionelle kagetoppe og er derfor oplagte at kombinere. Det kunne f.eks. være barnets navn, barnets alder og en smuk regnbue. Skab et dynamisk og hyggeligt udtryk på fødselsdagskagen med vores søde minitoppers.

 

 

Produktionstid