Menukort i træ, Rund

Menukort i træ, Rund

Menukort i træ, Rund

DKK 100,00

Et eksklusivt, minimalistisk og rundt menukort i flere størrelser. Indsæt jeres helt egen menu på dette flotte skilt til festen og væk appetitten hos jeres gæster. Vælg den størrelse der passer til jer. Der er mulighed for at tilkøbe en flot fod eller et staffeli.

Du modtager et designudkast på mail efterfølgende
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Flotte runde menukort i træ skaber atmosfære og stemning til jeres fest!

Et tidsløst design til rundt menukort bryllup, til konfirmationen, firmafesten osv.. Utroligt smukt og minimalistisk rundt menukort til bryllup graveret i 3 mm. birkefiner. Du får en helt unik atmosfære med vores specialdesignede menukort, som eksempelvis står rigtig flot på et vores designede holder eller staffeli. Der er også rig mulighed for at inkorporere det i borddækningen eller give hver enkel deres eget menukort. Vi personliggør jeres runde menukort til festen med jeres menu og sørger for, at alting ser perfekt ud. Brug disse fantastiske runde menukort på bordet, på tallerkenen eller som en del af buffeten.

Med vores runde menukort, der er unikt produceret til dig og dine gæster, får du den fuldendte oppyntning til festen, hvor der er tænkt på det hele. Graveret med dagens menu kan dine gæster på en eksklusiv facon få indblik i aftenens kulinariske oplevelse.

Skab det flotteste miljø til jeres fest med disse personligt designede menukort til bryllup, firmafest osv. –  trykt med jeres helt egne ord.
Vil du have noget helt unikt til oppyntningen? Vi laver gerne menukort på anfordring specielt til dig. Kontakt os for at høre nærmere om specielle designs og muligheder, hvis ikke vores allerde opsatte menukort passer ind i jeres tema.

 Størrelse: Ø20 cm. eller Ø25 cm.
 Kan bruges til alle typer af fester
 Menukort med jeres menu

Med et menukort skaber du rum og stemning – og selvfølgelig en wow-effekt hos dine gæster!

Vores flotte runde menukort er laserskåret i 3 mm. birkefiner

Vi laver rigtig meget af vores bryllupspynt i papir også. Se eksempelvis vores bordkort til bryllup i papir lige her…
Du kan også se vores bryllupsskilt i stående format lige her, der nemt kan kombineres med alle vores ting til bryllup…

Menukort til enhver anledning

Du har her hos os muligheden for at få helt unikke menukort til dine gæster med jeres egen menu – endda ganske billige menukort og skilte. Her kan du indsætte informationerne på dit menukort til bryllup nøjagtigt, som du drømmer om det. Vi har designet resten af skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver fest. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres menukort til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller måske noget helt femte.

Produktionstid