Bordplan, Træ

Bordplan, Træ

Bordplan, Træ

DKK 400,00

Stor bordplan i træ til bryllup i liggende, stilrent og minimalistisk design. Design dine egne skilte til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller noget helt femte hos os. Vi sender udkastet til godkendelse, inden vi producerer og sender.

Skrifttype (se vores skrifttypevælger), placering af tekst, pynt mm.
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Bordplan til bryllup i et smukt og eksklusivt design efter dine ønsker

Ja, selvfølgelig kan bordplanen bruges til andet end bryllup! Bordplan til konfirmation, barnedåb eller måske firmafest – men det er yderst populært med store skilte til bryllup og det er også utroligt smukt.
Med en bordplan i træ til bryllup får du noget, der er helt for sig selv. Skiltet laves liggende eller stående i smukt 3 mm birkefiner, der nemt kan stå på et staffeli, hænges op i bånd eller stå på et bord.

Skab det flotteste miljø til jeres bryllup med store flotte skilte til bryllup.
Vil du have noget helt unikt? Bordplan til bryllup laves efter dine informationer

  Udfylde med dine informationer
  Du modtager designet retur til godkendelse på mail – du godkender eller sender rettelser
  Vi trykker bordplanen og sender det direkte til jer

 

Indtast dine informationer og så designer vi skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til ethvert bryllup. Når du er færdig med at indsætte informationerne og går til indkøbskurven og køber skiltet, modtager vi det til gennemgang. Vi designer et smukke udkast. Du vil herefter modtage en fil på din mail med anmodning om at godkende skiltet, så vi kan starte med at producere det.
Skulle skiltet imod forventning rettes, laver vi selvfølgelig en revidering og laver de rettelser, du måtte have. Når du bestiller en bordplan til bryllup hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres bryllupsskilte.

Produktionstid