Drinkskort i træ, Firkantet

Drinkskort i træ, Firkantet

Drinkskort i træ, Firkantet

kr. 75,00

Et drinkskort i flere størrelser og med det smukkeste udseende er lige, hvad I har brug for. Indsæt jeres helt egen menu på dette flotte skilt til festen og væk appetitten hos jeres gæster. Vælg den størrelse der passer til jer og noter ønsker til design og menu.

Du modtager et designudkast på mail efterfølgende
Hvis du har et billede af din ide, så upload det gerne her
Remove
  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Flotte firkantede drinkskort i træ skaber atmosfære og stemning til jeres fest!

Et tidsløst design til drinkskort bryllup, til konfirmationen, firmafesten osv.. Utroligt smukt og minimalistisk drinkskort til bryllup graveret i 3 mm. bambus eller træfiber. Du får en helt unik atmosfære med vores specialdesignede drinkskort, som eksempelvis står rigtig flot på et vores designede holder eller staffeli. Der er også rig mulighed for at inkorporere det i borddækningen eller som en del af baren. Vi personliggør jeres drinkskort til festen med jeres menu og sørger for, at alting ser perfekt ud. Brug disse fantastiske firkantede drinkskort på bordet, i baren eller som en del af buffeten.

Med vores firkantede drinkskort, der er unikt produceret til dig og dine gæster, får du den fuldendte oppyntning til festen, hvor der er tænkt på det hele. Graveret med dagens menu kan dine gæster på en eksklusiv facon få indblik i aftenens drinksmenu

Skab det flotteste miljø til jeres fest med disse personligt designede firkantede drinkskort til bryllup, firmafest osv. –  trykt med jeres helt egne ord.
Vil du have noget helt unikt til oppyntningen? Vi laver gerne drinkskort på anfordring specielt til dig. Kontakt os for at høre nærmere om specielle designs og muligheder, hvis ikke vores allerde opsatte drinkskort passer ind i jeres tema.

  Kan bruges til alle typer af fester
  Drinkskort udformet med jeres egen menu

Med et firkantet drinkskort skaber du rum og stemning – og selvfølgelig en wow-effekt hos dine gæster!

Vores flotte drinkskort er laserskåret i 3 mm. bambus eller træfiber

Drinkskort til enhver anledning

Du har her hos os muligheden for at få helt unikke drinkskort til dine gæster med jeres egen menu – endda ganske billige drinskkort og skilte. Her kan du indsætte informationerne på dit drinkskort til bryllup nøjagtigt, som du drømmer om det. Vi har designet resten af skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver fest. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres drinkskorts til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller måske noget helt femte.

Produktionstid