Selfie props, Træ

Selfie props, Træ

Selfie props, Træ

kr. 100,00

Står du og mangler props til din selfiestand til din livs begivenhed? Så har vi lige det du skal bruge. Her kan du selv være med til, at sætte dit personlig præg på tingene så det passer perfekt til din store dag! Pakken indeholder 5 props – husk at notere ønsket tekst på talebobbel herunder

Psssssssst…. Vi har også en Instagram post, som du kan designe så den passer til festen du skal til!

Beskrivelse

Det perfekte tilbehør til din fest

Vi har lige det tilbehør du mangler til din fest. Både til det seriøse, men også til den festlige del. I denne omgang har vi lavet props til at kunne tage billeder med, så du kan skabe de perfekte minder sammen med dine gæster til din fest. Her kan du selv være med til at bestemme hvad der skal stå på dine selfie props! Og vi er åbne overfor ideer, hvis du sidder inde med en ide, som du bare står og mangler til din fest.
Derudover har vi massere af lys, stager, bordpynt osv. Vi vil gerne være med til at gøre din fest perfekt, og gøre det så let for dig som muligt. Verksted har alt du skal bruge samlet på et sted!

Kvalitet og bæredygtighed betyder meget for os

Vores selfie props bliver produceret i træ.

Bliver lavet i 3mm træfiber

Mulighed for personliggørelse

Hos Verksted går vi meget op i kvalitet og bæredygtighed. Derfor benytter vi os kun af det bedste træ, som passer til vores produkter.
Udover at arbejde i træfiber, så laver vi også en del af vores produkter i bambus, akryl og læder. Vores akryl kommer fra genbrugsplast, så også her tænker vi på vores miljø.

Massere af andet tilbehør

Står du og skal holde fest, så er vi sikker på at vi ligge inde med alt hvad du skal bruge! Hvis du ikke kan finde det du mangler på hjemmesiden, så tøv ikke med at skriv til os. Det kan være at vi sammen kan finde en god løsning på dit problem. Vi går meget op i, at vores kunder får det bedste ud af deres store dag, derfor tilbyder vi også custom designs. Så ikke læg skjul på dine ideer og tanker til din fest, vi lytter altid gerne.
Vi har lys, lysestager, servietter, lyskæder, bordnumre, bordplaner, velkomstskilte.. Ja der er efterhånden ikke det, som vi ikke kan tilbyde som kunde.

Produktionstid