Æresport hjerte

Æresport hjerte

Æresport hjerte

kr. 300,00

Skilt til æresport udskåret og graveret i træ. Unikt skilt graveret i smuk træfiber. Passer perfekt på enhver æresport og kan personliggøres efter jeres behov.

?Der udskæres et 4 mm. hul i toppen af hver bue i hjertet
Hvis du har et billede af din ide, så opload det gerne her
Remove

Beskrivelse

Skilt til Æresport
Vi personliggør jeres skilt til æresport og giver modtageren et unikt og smukt resultat. Traditionen tro pyntes æresporten med et hjerteformet skilt, der tydeligt viser parrets navne. Vi laver derfor skilte til æresporten til både bryllupper, kobberbrylluper, sølvbryllupper, guldbryllupper og så fremdeles. Pynt modtagerens æresport med et skilt, som er noget ganske særligt. Mulighederne er mange og finder du ikke vores færdige design interessant, så laver vi også gerne et udkast på et andet skilt uden beregning.

Hjertet måler 30 cm i højden

Vi personliggør dit skilt til æresporten
Vi elsker unikke og personliggjorte produkter – det er dét, vi kan! Skal jeres æresportskilt være noget helt specielt, så lad os hjælpe med at lave det. Vi graverer i vores skilte i træ til æresporten nøjagtigt den tekst, som I ønsker. Udfyld blot med de informationer, som I ønsker. En æresport pyntes som regel flot og i klassisk stil med både gran og blomster, måske endda lyskæder og anden pynt – hvorfor ikke gå hele vejen og vælge et skilt, der fuldender det smukke resultat? Lad os hjælpe med at producere et unikt og graveret skilt til æresporten.

Hvordan produceres vores skilte?
Vores skilte produceres i den flotte træfiber, som ses på billedet. Herpå fremstår gravering allertydeligst. Et skilt til æresport i træfiber er klart det bedste valg, således at skiltet fremstår tydeligt og let læseligt for forbipasserende.
Vi udskærer vores æresportskilte på laserskærermaskiner og kan derfor også variere størrelsen, hvis I ønsker et nøjagtigt mål. Skiltet graveres ligeledes med laser og af samme grund er vi ikke bundet op på specielle skrifttyper eller lignende. Alting kan graveres, hvadend det er skrifttyper, billeder eller små figurer og blomster, som I synes passer på jeres bekendtes skilt til æresport.

Vores æresportskilte har fået den klassiske form som et hjerte. Vi har opdelt skiltet i 4 linjer, hvor du bestemmer indholdet til dem alle. Desuden har vi ladt et ekstra tekstfelt stå åbent, således at du kan fortælle os, hvis der er noget specifikt, du ønsker. Det kunne være små blomster i siden, hjerter i bunden eller noget helt tredje. Såfremt du udfylder det felt med særlige ting, så fremsender vi selvfølgelig et udkast til dig til endelig godkendelse inden vi går igang med produktionen.

Vi har lynhurtig produktionstid på skilte til æresporten og sender det enten direkte til dig eller til nærmeste pakkeshop.

Gør bryllupsdagen til noget særligt med et smukt skilt til æresport
Vi ved allesammen, at skiltet fra æresporten gemmes i garagen eller i værkstedet som et evigt minde. Gå ikke på kompromis med at vælge det rette skilt til æresport, når du gennemsøger markedet for de mange muligheder, der findes.
Vi har forsøgt at gøre det nemt at vælge. Og falder du ikke pladask for vores eller andres skilte, så tøv ikke med at kontakte os og fortælle om det skilt, du forestiller dig. Vi laver gerne et udkast til et skilt ud fra dine ideer, så æresporten kan få det flotteste udseende overhovedet. Køb et skilt til æresport og få det flotteste resultat.

Produktionstid