Design selv skilt

Design selv skilt

Design selv skilt

DKK 140,00

Et design selv skilt i flere størrelser og med lige det design du ønsker. Indsæt din helt egen tekst og billeder på dette flotte skilt til festen og skab dit drømmeskilt. Vælg den størrelse der passer til jer og noter ønsker til design og tekst. Der er mulighed for at tilkøbe en flot holder eller ministaffeli. Vi sender jeres designudkast til godkendelse umiddelbart efter bestilling

Du modtager et designudkast på mail efterfølgende
Hvis du har et billede af din ide, så upload det gerne her
Remove
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Flotte design selv skilte i træ skaber atmosfære og stemning til jeres fest!

Et tidsløst design til lige det skilt du ønsker til bryllup, til konfirmationen, firmafesten osv.. Design det perfekte skilt til bryllup graveret i 3 mm. birkefiner. Du får en helt unik atmosfære med vores design selv skilte, som eksempelvis står rigtig flot på et vores designede holder, ministaffeli eller op ad væggen på et bord. Der er også rig mulighed for at inkorporere det i borddækningen, popcorn buffen, selfiestadionen eller lignende. Vi personliggør jeres skilte til festen efter jeres ønske og sørger for, at alting ser perfekt ud. Brug disse fantastiske skilte lige hvor i ønsker.

Med vores design selv skilte, der er unikt produceret til dig og dine gæster, får du den fuldendte oppyntning til festen, hvor der er tænkt på det hele.

Skab det flotteste miljø til jeres fest med disse personligt designede skilte til bryllup, firmafest osv. –  trykt med jeres helt egne ord eller billeder.

  Størrelse: A5 (14,8×21), A4(21×29,7) A3 (29,7×42)
  Kan bruges til alle typer af fester
  Du modtager et udkast til endelig godkendelse

Med et træ design selv skilt skaber du rum og stemning – og selvfølgelig en wow-effekt hos dine gæster!

Vores flotte skilte er laserskåret i 3 mm. birkefiner

Vi laver rigtig meget af vores bryllupspynt i papir også.
Du kan også se vores bryllupsskilte, der nemt kan kombineres med alle vores ting til bryllup…

Skilte til enhver anledning

Du har her hos os muligheden for at få helt unikke design selv skilte til dine gæster med jeres egen tekst og billeder  – endda ganske billige skilte. Her kan du indsætte informationerne på dit skilt til bryllup nøjagtigt, som du drømmer om det. Vi har designet resten af skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver fest. Når du har designet dit skilt og checker ud i indkøbskurven, modtager vi skiltet til et gennem-kig. Vi tilretter det, som vi mener er flot og sender et udkast retur til dig! Når du herefter godkender designet, trykker vi hurtigst muligt dine smukke skilte og afsender dem. Når du bestiller skilte til bryllup hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres skilte til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller måske noget helt femte.

Produktionstid