Træringe sæt, Mr og Mrs

Træringe sæt, Mr og Mrs

Træringe sæt, Mr og Mrs

DKK 380,00

2 stk. udskårede ringe i træ med teksten Mr og Mrs. Perfekt til at hænge bagpå brudeparrets stole, som pynt på væggen eller som en del af en fotovæg. Ringene er laserskåret i lyst finertræ. Skiltene kan efterfølgende bruges i boligen som indretning.

Beskrivelse

Smukke udskårede skilte til bryllup i et sæt af 2 stk!

Disse flotte ringe udskåret i træ passer perfekt til stolene, baren, gavebordet, buffeten eller fotovæggen. Smukke og stemningsfulde træringe til bryllup. Kan bruges til at vise, hvor det nygifte par skal sidde eller lignende. Hæng de smukt udskårede ringe i træ på stoleryggen med en smuk snor. Pynt dem eventuelt med smukke eukalyptus grene eller blomster, der matcher festtemaet. Træringene kan også hænges på indgangsdøren til festen, på gavebord og buffet, eller hvad I bedst kan lide. Efter den store dag kan de bruges i hjemmet, hvor de både pynter og tjener som minde om festen med de smukke ringe i træ.

Skab en festlig atmosfære til din fest med flotte udskårede ringe i træ.

 Træringene laves med teksten Mr og Mrs
 Begge træringe måler 25 cm. i diameter

Få 2 skilte til den store dag og overrask jeres gæster med disse smukke designs

Det ser fantastisk ud, når I har valgt nogle helt unikke oppyntninger til bryllupsfesten. Med vores udskårede ringe i træ til festen får I 2 skilte, som kan bruges bag på stolene, ved gavebordet, baren eller hvor I synes, det passer ind.

Bryllupsskilt? Træskilte til konfirmation? Til Boligen? Skilte til alle lejligheder!

Tidsløst design med en flot skrifttype og et skilt, der er et evigt minde.

 Har du andre kreative ideer? Vi laver gerne specialdesignede skilte til bryllup, konfirmation eller andre festtyper på anfordring. Vores priser er lave og vi er hurtige til at producere.

Når du modtager vores ringe med posten kan vores træudskæringer godt kan have en brændt lugt. Dette forsvinder imidlertidig når varen pakkes ud og får luft. Dette skyldes, at produkterne skæres med laser.

Produktionstid