Udskåret Ring (valgfri tekst - træ/akryl)

Udskåret Ring (valgfri tekst - træ/akryl)

Udskåret Ring (valgfri tekst - træ/akryl)

DKK 300,00

Udskåret ring i træ eller akryl med valgfri tekst. Perfekt til alle type fester og arrangementer. Kan hænges bagpå brudeparrets stole, som pynt på væggen eller som en del af en fotovæg. Ringene er laserskåret i enten træ eller akryl. Skiltene kan efterfølgende bruges i boligen som indretning.

Se forskellige skrifttyper klik her...

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Det perfekte bryllupsskilt i træ!

Udskårede ringe i træ eller akryl til bryllup eller noget helt andet… Rundt træskilt til bryllup, konfirmation eller til boligen passer perfekt som velkomstskilt, barskilt i træ, gavebordet, buffeten eller fotovæggen. Smuk og stemningsfuld udskåret ring til bryllup, konfirmation eller lige den fest du skal holde. Kan bruges til at vise, hvor det nygifte par skal sidde, det fælles efternavn på brudeparret, konfirmandens navn eller noget helt tredje. Med vores skilte til bryllup og fest går vi ikke på kompromis og vi laver det nøjagtigt, som du drømmer om. Hæng det smukt udskårede træ- eller akryl skilt op med en smuk snor. Pynt den eventuelt med smukke eukalyptusgrene eller blomster, der matcher festtemaet. Udskåret ring til bryllup kan også hænges på indgangsdøren til festen. Efter festen kan skiltet i træ eller akryl bruges i hjemmet, hvor den både pynter og tjener som minde om festen i jeres bolig.

Skab en festlig atmosfære til din fest med flotte udskårne skilte i træ og akryl til bryllup eller konfirmation.

 Den udskårede ring laves i enten 3 mm. birkefiner, træfiber eller farvet akryl
 Teksten laves i lige den skrifttype du ønsker. Vi gør opmærksom på at vores designer opsætter designet så det passer i forhold til størrelse på ring, skrifttype og længde på tekst
 Ringen fåes i flere forskellige størrelser

Få et skilt i træ til bryllup og overrask jeres gæster med det flotte udskårede bryllupsskilt.

Det ser fantastisk ud, når I har valgt nogle helt unikke oppyntninger til bryllupsfesten med bl.a. træringe eller akrylringe til bryllup, konfirmation og andet. Med vores udskårne skilte til festen, får I et smukt skilt, som kan bruges præcis, som I ønsker det!

Bryllupsskilt? Skilte til konfirmation? Skilte til alle lejligheder!

Tidsløst design med en flot skrifttype og et skilt i træ eller akryl, der er et evigt minde.

 Har du andre kreative ideer? Vi laver gerne specialdesignede skilte til bryllup, konfirmation eller andre festtyper på anfordring. Vores priser er lave og vi er hurtige til at producere.

Når du modtager vores udskårede ring til bryllup med posten kan vores træudskæringer godt kan have en brændt lugt. Dette forsvinder imidlertidig når varen pakkes ud og får luft. Dette skyldes, at produkterne skæres med laser. Vores akrylprodukter har ligeleds en beskyttende film på, som skal fjernes inden brug

Produktionstid