Udskåret skilt

Udskåret skilt

Udskåret skilt

DKK 250,00

Stort og flot udskåret skilte til bryllup, fest, kontoret eller vindueskarmen. Skiltet er lavet præcis i det design du ønsker og med den tekst du ønsker. Skab stemning med bryllupsskilt, skilt til baren, gavebordet, bruden og gommen, fotovæggen eller lige hvad I har brug for. Hvadend du vælger, så laver vi det til dig. Priserne gælder for skilte på maks. 15 bogstaver. Ønsker ud større og længere skilte, så kontakt os endelig.

Se forskellige skrifttyper klik her...

Højden måles på forbogstavet
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Passer til enhver fest! Bryllupsskilt! Skilt til konfirmationsfest! Alt er muligt!

Skal du bruge et flot udskåret skilt til bryllup, baren, gavebordet, buffeten eller fotovæggen? Eller måske vil du gerne have et navn på børneværelset? Så behøver du ikke lede længere. Hos Verksted skærer vi nøjagtig den tekst du ønsker. Vælg mellem vores mange forskellige designs og få et fedt skilt til festen!

 Du kan frit vælge mellem vores mange designs
 Skiltene kan indeholde 1 ord eller sætning uden mellemrum

Skiltet er op imod 20 cm højt afhængigt af de valgte bogstaver.
Længden afhænger af antallet af bogstaver.

Få et bryllupsskilt til den store dag og overrask jeres gæster

Det ser fantastisk ud, når I har valgt nogle helt unikke oppyntninger til bryllupsfesten. Med vores udskårne skilt til bryllup får I præcis det skilt i drømmer om. Det kan bruges ved gavebordet, baren eller hvor I synes, det passer ind. I kan også få skrevet et navn, et #hashtag eller noget helt tredje, som I synes passer på et bryllupsskilt.

Skilt til konfirmationsfest? Bryllupsskilt? Skilte til alle lejligheder!

Tidsløst design med en flot skrifttype og et skilt, der adskiller sig så enormt som dette er et evigt minde. Rigtig mange vælger at bestille dette skilt til bryllup, men hvadend du vælger at bruge det til, er helt op til dig.

 

Vores materialer matcher hinanden! Det betyder for dig, at hvis du vælger denne i SPEJL GULD, så vil den matche vores andre produkt i SPEJL GULD. Vores materialer er ens og der er ingen forskel. Du får altså nemt matchende bordkort, drinkspinde, coasters, kagepynt og meget meget mere. Skab en rød tråd i festens tema, når du holder eksempelvis bryllup eller konfirmation.

 Har du andre kreative ideer? Vi laver gerne specialdesignede skilte til bryllup, konfirmation eller andre festtyper på anfordring. Vores priser er lave og vi er hurtige til at producere.

Når du modtager vores skilt med posten kan vores træudskæringer godt kan have en brændt lugt. Dette forsvinder imidlertidig når varen pakkes ud og får luft. Dette skyldes, at produkterne skæres med laser.

Produktionstid