Blomster skilt

Blomster skilt

Blomster skilt

DKK 500,00

Få et stort og smukt skilt i birkfiner med graveret tekst og vores elegante blomsterdesign.

Se forskellige skrifttyper klik her...

Noter venligst ønsket skrifttype i parantes efter tekst. Prøv vores skrifttypevælger. Vi fremsender designudkast
Clear selection
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Flotte skilte i træ eller akryl skaber atmosfære og stemning til jeres fest!

Et tidsløst design til skilt til bryllup, konfirmationen, firmafesten osv.. Utroligt smukt og minimalistisk skilte til bryllup graveret i 3 mm. birkefiner eller foliebelagt 3 mm. akryl. Du får en helt unik atmosfære med vores specialdesignede skilte, som eksempelvis står rigtig flot på et vores designede træfødder, vores staffeli eller op ad væggen på et bord. Der er også rig mulighed for at inkorporere det i borddækningen, hænge det op eller stille det på staffeli. Vi personliggør jeres skilte til festen med jeres tekst og sørger for, at alting ser perfekt ud. Brug disse fantastiske skilte på bordet, som velkomstskilt, fotobaggrund eller lige hvad i ønsker.

Med vores skilt, der er unikt produceret til dig og dine gæster, får du den fuldendte oppyntning til festen, hvor der er tænkt på det hele. Vælg lige den tekst du ønsker og skab f.eks. et smukt velkomstskilt.

Skab det flotteste miljø til jeres fest med disse personligt designede skilte til bryllup, firmafest osv. –  trykt med jeres helt egne ord.
Vil du have noget helt unikt til oppyntningen? Vi laver gerne skilte på anfordring specielt til dig. Kontakt os for at høre nærmere om specielle designs og muligheder, hvis ikke vores allerde opsatte skilte passer ind i jeres tema.

  Størrelse: Ø 25, Ø 35, 45 og 60 cm.
  Kan bruges til alle typer af fester
  Skilte med jeres tekst
  Du modtager et udkast til endelig godkendelse på mail

Med et rundt skilt skaber du rum og stemning – og selvfølgelig en wow-effekt hos dine gæster!

Vores flotte runde skilte er laserskåret i 3 mm. birkefiner eller akryl

Skilte til enhver anledning

Du har her hos os muligheden for at få helt unikke skilte til dine gæster med jeres egen tekst – endda ganske billige skilte. Her kan du indsætte informationerne på dit skilt til bryllup nøjagtigt, som du drømmer om det. Vi designer skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver fest. Når du har designet dit skilt og checker ud i indkøbskurven, modtager vi det. Vi designer og sender et udkast retur til dig! Når du herefter godkender designet, trykker vi hurtigst muligt dine smukke skilte og afsender dem. Når du bestiller skilt til bryllup hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres skilt til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller måske noget helt femte.

Produktionstid