Velkomstskilt, Med pynt

Velkomstskilt, Med pynt

Velkomstskilt, Med pynt

DKK 150,00

Elegant og klassisk velkomstskilt med pynt til bryllup, konfirmation eller barnedåb. Vi har designet 5 unikke velkomstskilte med pynt, der er særligt velegnet som bryllupsskilt eller lignende. Vi designer et smukt skilt ud fra dine oplysninger og sender dig et udkast på mail.

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Velkomstskilt til bryllup i et smukt og eksklusivt design efter dine ønsker

Ja, selvfølgelig kan skiltet bruges til andet end bryllup! Skilt til konfirmation, barnedåb eller måske firmafest – men det er yderst populært med store skilte til bryllup og det er også utroligt smukt.
Med et velkomstskilt til bryllup får du noget, der er helt for sig selv. Skiltet kan laves både liggende og stående og trykkes på 3 forskellige kvaliteter, der nemt kan stå på et staffeli, hænges op i bånd eller stå på et bord.

  • 1,2 mm. pap, er en kraftig men bøjelig pap kvalitet belagt med folie, med den ønskede tekst. Egner sig godt til at stå på staffeli eller bordet
  • 3 mm. pap, er en kraftigere pap kvalitet der giver større stabilitet. Anvendes primært hvis man ønsker skiltet hængende
  • 5 mm. PVC er en opskummet PVC plade belagt med folie. PVC er en meget kraftig og vejrbestandig kvalitet, perfekt til dem der ønsker et solidt skilt

Skab det flotteste miljø til jeres bryllup med store flotte skilte til bryllup.
Vil du have noget helt unikt? Velkomstskilt til bryllup laves efter dine informationer og du kan se nøjagtigt hvordan skiltet kommer til at se ud, inden du køber det.

  Udfylde med dine informationer
  Du modtager designet retur til godkendelse på mail – du godkender eller sender rettelser
  Vi trykker velkomstskiltet og sender det direkte til jer

Vores skilte er lavet i tykt pap eller PVC med en flot finish. Tag ikke fejl af disse skilte – de kan sagtens udgøre det for et dyrt akrylskilt!

  Vi sender vores velkomstskilt til bryllup i skilteindpakning.

Indtast dine informationer og så designer vi skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til ethvert bryllup. Når du er færdig med at indsætte informationerne og går til indkøbskurven og køber skiltet, modtager vi det til gennemgang. Vi designer et smukke udkast. Du vil herefter modtage en fil på din mail med anmodning om at godkende skiltet, så vi kan starte med at trykke det.
Skulle skiltet imod forventning rettes, laver vi selvfølgelig en revidering og laver de rettelser, du måtte have. Når du bestiller et velkomstskilt til bryllup hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres bryllupsskilte.

Produktionstid