Takkekort, Markblomst

Takkekort, Markblomst

Takkekort, Markblomst

kr. 20,00

Når festen er slut, maden er spist, gaverne pakket op og fødderne er trætte, så er det tid til at sige tak! Tak for opmærksomheden! Send dette smukke takkekort til dine gæster efter et brag af en fest. Inkluder en personlig hilsen og måske et smukt billede og vis dine kære, hvor meget du sætter pris på deres deltagelse. Opload tekst og billede, og så klare vi resten. Design dit takkekort til nu.

Vi gør opmærksom på at det papir vi trykker på, har en mere ru overflade end almindeligt papir. Det betyder, at billedet bliver mere grynet, end hvis man trykker det på “rigtigt” fotopapir.

Remove
  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Send et takkekort til konfirmation, bryllup eller noget helt tredje.

Har du holdt bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller noget helt andet, og ønsker du at anerkende dine gæster for deres tilstedeværelse eller måske nogle flotte gaver? Her er noget til enhver stil.

ℹ️ Takkekort til konfirmation og bryllup kortene trykkes i A6 14,8×10,5 cm.
ℹ️ Alle kort kan leveres med konvolutter. Du kan vælge mellem vores mange smukke farver
ℹ️ Det er vigtigt at du anvender et billede i høj opløsning. Vi anbefaler minimum 300 dpi. Er du i tvivl om dit billede er godt nok? Vi står altid klar til at hjælpe og vi trykker ALDRIG et billede som vi kan se ikke er godt nok. Hos Verksted går vi op i kvalitet og vores kunders oplevelse.

Naturpapir

Vores naturpapir er lavet af genbrugspapir og er derfor et smukt og miljørigtigt valg. Papiret har et levende udtryk med knistre og skiftende farver. Dette giver et unikt og naturligt udtryk.

Produktionstid