Hæklenålemåler, Konkylie

Hæklenålemåler, Konkylie

Hæklenålemåler, Konkylie

DKK 55,00

Kribler det også i dine fingre for, at komme i gang med næste hækleprojekt? Og får du også slidt tallene af dine hæklenåle, så er vores hæklenålemåler lige noget for dig. Hæklenålemåleren er med et design af en konkylie, hjælper dig med at holde styr på størrelserne på dine hæklenåle.

Beskrivelse

Dit uundværlige værktøj 

Med denne hækle-kollektion har vi samlet det vigtigste værktøj som du skal bruge, når du strikker. Her kan du være med til at sætte dit eget præg på tingene. Hos Verksted har vi udarbejdet en serie af ting, som vi synes er det vigtigste til at have ved hånden, når vi hækler. Man kan mixe og matche tingene som man ønsker! Det er alt lige fra hæklenålemålere, en lineal, maskemarkører og selvfølgelig et etui til at holde styr på dit udstyr! 

Ægte håndværk af god kvalitet 

Vores serie er lavet i 3mm bambus, og alt bliver designet og skåret på Verksted’s værksted. Det bliver laserskåret, så dine produkter altid har pæne og rene linjer. 

Hæklenålemåleren måler fra 2 mm til 8 mm

Laves i 3 mm bambus

Vi er stolte af vores håndværk, og vi lægger stor vægt på kvalitet, når det kommer til dine produkter. Derudover så arbejder vi meget bæredygtigt, og sætter pris på at tingene kan bruges igen og igen! 

Udtryk din personlige stil 

Vores hæklenålemåler kommer i 4 forskellige designs; donut, alpaka, konkylie og avokado. 

Vores maskekører kommer i 5 forskellige designs; tallene 1-10, ret/vrang, donut, avocado og lam. 

En lille træ lineal som måler 10 cm.

Læderetuiet laves i én størrelse og i ægte læder fra argentinske køer. 

Produktionstid